Vertaal deze pagina naar:

DOSSIER BART VAN WELL

Bart van Well is slachtoffer geworden van een pedo netwerk in de jaren 80 in Amsterdam, toen hij 15 jaar oud was, en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex onderzoek en kroongetuige van de Demmink zaak.

Dossieropbouw van Bart van Well

Bart werd slachtoffer van een pedo netwerk in de jaren tachtig in Amsterdam. Bart liep van huis weg toen hij 15 jaar oud was en belandde toen in een pedo netwerk, waar hij enige jaren in vertoefde.

Bart van Well is slachtoffer van een pedo netwerk als minderjarige (15 jaar oud) en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek, wat indertijd van bovenaf werd stopgezet, omdat er bekende namen van Nederlandse topambtenaren in het onderzoek als dader opdoken, onder andere die van Demmink en Wabeke. Bart van Well is tevens kroongetuige in de bekende Demmink-zaak (Demmink doofpot), waarin Demmink tot heden nog steeds vrijuit ging, omdat Demmink tot heden beschermd wordt door de zittende orde (omgekochte en/of gechanteerde advocaten en rechters).

N.B. De website arrestdemmink.com laat tegenwoordig een Spaanse webshop zien.

DE ANDERE KRANT schreef een artikel over Bart van Well, klik hier voor het artikel.

Bart van Well (slachtoffer van een pedo netwerk)
Bart van Well (slachtoffer van een pedo netwerk)

Naam: Bart van Well

Case: Satanisch ritueel misbruik

Huidige status (7 juni 2024): In een kliniek opgenomen


Voorgeschiedenis en verloop:

Bart van Well belandde in zijn tienerjaren, toen hij 15 jaar oud was, ongewild als jongensprostituee in een pedonetwerk in Amsterdam. Bart beweert seksueel misbruikt te zijn door onder andere oud-topambtenaar van justitie Joris Demmink. Bart is de anonieme beschermde kroongetuige in het Rolodex-onderzoek – een onderzoek naar de betrokkenheid van hooggeplaatste personen bij seksfeestjes met minderjarige jongens. Bart zegt ook andere prominenten, BN'ers en leden van het koningshuis bij dat soort 'feestjes' te hebben gezien. 

Zijn pogingen om Demmink veroordeeld te krijgen zijn gestrand, ondanks een veelvoud aan getuigenverklaringen onder ede in de rechtbank. Ook zijn er dossiers uit Turkije, dat Demmink verdenkt van verkrachting van minderjarigen.

Desondanks is er volgens het Openbaar Ministerie "geen redelijk vermoeden" dat Demmink schuldig is. Dit komt omdat rechters worden omgekocht, zodat de waarheid verdoezeld kan worden. Vele anders slachtoffers van seksueel misbruik hebben met dezelfde problematiek te maken als Bart.

Bart heeft een paar jaar geleden uit frustratie vernielingen aanbracht aan de woning van Demmink. Hij is daarna opgepakt en verblijft reeds vanaf september 2021 in diverse gevangenissen in Nederland. 

Momenteel verblijft Bart in de PI (gevangenis) in Alphen aan den Rijn, met een zogeheten ISD-maatregel, die loopt tot 02-02-2024 wanneer er geen vervroegde schorsing komt. 

Het OM zet Bart neer als frequente wetsovertreder en bestraft hem met vrijheidsberoving, terwijl Demmink nog altijd op vrije voeten is. 

Samen met Dienie Kars (onderzoeksjournaliste) richtte hij in 2022 de Bart van Well Foundation op. Op 8 juni 2023 is de Bart van Well Foundation een officiële stichting geworden en ingeschreven bij de K.v.K.

De getuigenis van Bart van Well in Amerika

Met de getuigenis van Bart op 4 oktober 2023 in Amerika werd tot heden niets mee gedaan door het Openbaar Ministerie (OM). Daders van seksueel misbruik gaan tot heden vrijuit en slachtoffers van seksueel misbruik zitten opgesloten in de gevangenis en/of worden platgespoten en monddood gemaakt in de psychiatrie.

Dit is de bittere waarheid in Nederland, doe je ogen open, zodat Bart de erkenning gaat krijgen waar hij al jaren mee bezig is. We leven in een omgekeerde wereld, wanneer staan wij met z'n allen op?

URL video om te delen: https://youtu.be/MLcFRXHCE6w

Tekst onder de video:

"Joris Demmink, de huidige secretaris-generaal van het Nederlandse Ministerie van Justitie wordt consequent in verband gebracht met de aanranding van en handel in jonge jongens, zowel in Nederland als in het buitenland. In de herfst van 1998, is er een onderzoek uitgevoerd naar een Amsterdams bordeel gekoppeld vooraanstaande politici en topambtenaren ambtenaren van justitie die verdacht worden van seksueel misbruik en de handel in jonge jongens. Demmink werd specifiek geïdentificeerd door een van de jonge jongens als individu betrokken bij de misstanden. Een voormalig top ambtenaar bij het ministerie van Justitie, die dit onderzoek verijdelde door de directe tussenkomst en obstructie door Demmink."

De bovenstaande video is nu ruim 27.000x bekeken volgens de teller van YouTube. Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex onderzoek en kroongetuige in de beruchte Demmink zaak, deze wordt ook wel de Demmink doofpot genoemd. 

Deze video zou eigenlijk al miljoenen keren bekeken moeten zijn in Nederland en de rest van de wereld. Deel deze video alstublieft met iedereen die U kent, zodat de Waarheid, dat Nederland geregeerd wordt door corrupte ambtenaren, bekend wordt in Nederland en de rest van de wereld.

Exposing the Truth!

In de afgelopen jaren heeft Bart van Well zijn nek uitgestoken om de Waarheid te openbaren in Nederland en Amerika. Het is keihard nodig dat slachtoffers van seksueel misbruik, zoals Bart van Well, eindelijk de erkenning gaan krijgen als slachtoffer en hiervoor een letselschadevergoeding gaan ontvangen. Zodat zij hun leven eindelijk opnieuw kunnen gaan opbouwen en eerlijke kansen krijgen in de samenleving.

Bart is van plan een civiele zaak op te starten tegen de Staat der Nederlanden

Mr. Thijs Stapel (civiel en strafrecht advocaat) behartigde eerder de belangen van Bart van Well. Om de zaak te kunnen starten is Bart van Well afhankelijk van donaties vanuit de bevolking, omdat zijn advocaat (Mr. Thijs Stapel) niet gratis voor zijn cliënten werkt. Wanneer de zaak voor Bart van Well succesvol wordt afgesloten zal dit een lans gaan breken voor vele andere slachtoffers in Nederland die seksueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven. Vele slachtoffers zullen dan het voorbeeld van Bart van Well gaan opvolgen.

Bart steunen en helpen bij zijn zaak

Wanneer je Bart van Well wilt helpen en ondersteunen om een civiele zaak te starten tegen de Staat der Nederlanden kun je een bedrag overmaken op de onderstaande steunactie.

Klik hier voor de steunactie.

Bart vierde zijn 50e verjaardag in de gevangenis

Bart vierde op 22 mei 2023 zijn 50e geboortedag in de gevangenis. Het feestje voor Bart van Well werd gevierd op 20 mei 2023 bij de PI (gevangenis) In Alphen a/d Rijn. Vrienden en ondersteuners van Bart waren daar bij elkaar gekomen om de verjaardag te vieren van Bart. Bart heeft hen gezien en gehoord vanuit de gevangenis.

(Zie onderstaande video)

Op 3 juli 2023 werd er een WITTE MARS georganiseerd voor Bart van Well bij de PI in Alphen a/d Rijn