Vertaal deze pagina naar:

TOT 2010 HAD BART VAN WELL EEN NORMAAL LEVEN!

03-01-2023

Bart van Well was tot 2010 eigenaar/directeur van een bouwbedrijf en uitzendbureau.


Dit kan Bart van Well bewijzen met de onderstaande artikelen.


Zoals de artikelen over Bart van Well schrijven:

"Een hardwerkende vader,

die goed voor zijn personeel zorgt"


Dit zegt veel over Bart,

wie hij eerst was en in het echt is.


Bart z'n slogan:

"We geven ze een paard,

maar ze moeten het zelf berijden!"

Bart is een goede vader en ondernemer in hart en nieren!

Bart werkte in die periode hard en kon hierdoor goed voor zijn gezin en bedrijf zorgen. Dit is in het persbericht ook terug te lezen. Het ging goed met Bart tot het in de privésituatie minder goed ging. Dit kwam omdat hij teveel werkte en zichzelf daarbij volledig voorbij is gelopen door teveel hooi op zijn vork te nemen.

Complete burn-out

Zijn relatie met zijn tweede vrouw stond hierdoor enorm onder druk en bovendien werd hij bij zijn tweede vrouw voor de tweede keer vader, nu van 2 dochters, waarmee hij zelf (geestelijk) geen rekening had gehouden. (Met zijn eerste vrouw kreeg Bart een dochter). Bart ging scheiden en kocht een eigen woning in Spijkenisse. Ondertussen moest hij ook zijn bedrijven aansturen. Dit leidde tot roofbouw op zijn eigen lichaam en zijn psychische gesteldheid, wat uiteindelijk resulteerde in een complete burn-out. Een opname volgde bij Antes - Delta kliniek in Hellevoetsluis.

Vanaf deze periode gaat het pas echt goed mis met Bart

Doordat Bart begon te praten over zijn verleden, tijdens zijn gesprekken met de psychiater dr. Lionel Nurmohamed, werd er een beoordelingsfout gemaakt. Bart kreeg ten onrechte de diagnose 'bipolair' opgelegd en PTSS*. Dit terwijl er alleen sprake was van een heftige burn-out.

De PTSS is wel gebleven bij Bart van Well

Doordat Bart zich verbaal goed kan verwoorden en daarbij veel informatie spuit, komt het bij een psychiater over als een spraakwaterval. Het is echter ook één van de symptomen wanneer iemand wordt gediagnogtiseerd met bipolairiteit. Nu weten we dat dit wordt veroorzaakt door zijn HSP**, wat geen DSM*** factor is.

Medische misser

Hierdoor is de medische misser ontstaan, waardoor Bart in grote maatschappelijke problemen is gekomen en uiteindelijk alles is kwijt geraakt wat hem lief was. Kijk maar eens hoe Bart op de foto staat in het artikel. Hij is trots en heeft dit mooie bedrijf alleen opgebouwd en heeft dit gedaan om zijn toekomst veilig te stellen en zijn dochters een goede basis voor de toekomst te kunnen geven.

Bart wilde zijn kinderen een mooie jeugd geven zonder zorgen

Een jeugd die Bart van Well zelf nooit heeft gehad. Die droom spatte in duigen. En nu moet Bart terug knokken voor eer herstel bij zijn omgeving en familie. Bart heeft veel onrecht meegemaakt, wat hem heeft gevormd tot wie hij nu is. Maar zijn goede karakter en fijne ziel heeft hij behouden. Bart heeft inmiddels alle bewijzen binnen en heeft een zaak gestart tegen Antes - Delta (Parnassia).


Uitleg van de begrippen


*) PTSS, ofwel posttraumatische stressstoornis krijgt men als u iets ergs heeft meegemaakt, bijvoorbeeld geweld of een ongeluk, daardoor kunt u klachten krijgen. De nare gebeurtenissen komen steeds terug in uw gedachten of dromen, u kunt het niet tegenhouden. Dat geeft heftige emoties: u bent bang, boos en/of verdrietig.

**) Een hoogsensitief persoon (HSP) is gevoeliger voor prikkels. Het is een beeld waarin relatief veel mensen zich herkennen, maar het wetenschappelijke onderzoek naar HSP staat nog in de kinderschoenen. Daarnaast is de wetenschappelijke wereld verdeeld over het bestaan van HSP.

***) De Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) is een classificatiesysteem waarin internationale afspraken zijn gemaakt over welke criteria van toepassing zijn op een bepaalde psychische stoornis op basis van (nieuwe) wetenschappelijke inzichten.

Bart van Well in Goede Tijden