Vertaal deze pagina naar:

MUZIEKTHERAPIE

Walter Jakobsen laat jou de muziekwereld zien, waarin 432 Hertz muziek een grote rol speelt.


Trauma's uit het verleden oplossen door middel van muziek, hoe doe je dat?

Door middel van muziek kunnen we zelf trauma's vanuit het verleden of heden oplossen en/of verminderen. Muziek kan ook helend werken voor je eigen gezondheid, muziek is een super krachtig instrument.

Het luisteren naar bepaalde muziek kan zelfs helpen bij het verminderen van pijn en stress verlagen. Ook stimuleert het de aanmaak van dopamine en oxytocine, twee stofjes die wezenlijk bijdragen aan je geluksgevoel. Meer info: https://holistik.nl/helende-effecten-muziek/

Walter Jakobsen (muziektherapeut)

Ben je op zoek naar een goede muziektherapeut?

Zoek je goede hulp?

Walter Jakobsen neemt je graag mee naar zijn wereld van helende muziek. Wanneer je hulp nodig hebt, om muziek als therapie in te zetten voor je eigen gezondheid (lichamelijk of psychisch) mag je Walter bellen en vragen of hij jou daarbij op weg wil helpen. Dit kan heel gemakkelijk per telefoon. Je krijgt dan een gratis muzieksessie van hem. Zodat je daarna zelf weet hoe jij jezelf verder met behulp van muziek verder kunt healen. In overleg met Walter kun je eventueel een vervolgsessie afspreken.

Walter is bereikbaar op 06 - 51 89 53 62

Tip: Bel Walter eerst om te vragen wanneer hij tijd heeft voor jou. Maak dan een belafspraak, zodat jullie beiden goed zijn voorbereid op de sessie. Wanneer je met Walter hebt gesproken vindt hij het fijn als je even op een later moment erover terugkoppelt, zodat Walter weet hoe het later verder met je is gegaan.

Sterkte en Succes met jouw Healingsproces ❤️

Liefde en Harmonie

Luisteren naar 432 Hertz muziek resoneert in ons lichaam, heft emotionele blokkades op en verruimt ons bewustzijn. 432 Hertz muziek stelt ons in staat om af te stemmen op de wijsheid van het Universum, de Goddelijke Intelligentie en onze Ziel. Het creëert Eenheid in plaats van scheiding. Het verruimt ons hart en maakt ons meer medelevend en liefdevol. 

Een ding is zeker. Een mens die resoneert met liefde heeft innerlijke vrede -- en dit is het startpunt voor een wereld waarin we leven in Eenheid, Vrede en Harmonie met elkaar en Moeder Aarde.

Slaap met de geluiden van de hemel

Tien uur prachtige ambiance recht uit de hemel. Geniet!

Solfeggio-frequentie

Dit nummer bevat muziek op basis van 417Hz Solfeggio-frequentie die bekend staat om zijn voordelen bij het vergemakkelijken van het verwijderen van negatieve energie, negatieve gedachten en emoties uit ons systeem.

Laat al die opgesloten negatieve energie los en voel een diep gevoel van innerlijke rust en kalmte. Als je al dit gewicht dat je naar beneden trekt loslaat, zul je ook positieve veranderingen in je lichaam en omgeving gaan ervaren. Terwijl al die opgesloten negativiteit langzaam van ons weg beweegt, voelt ons lichaam lichter en flexibeler aan, gloeit onze huid en begint ons gezicht te stralen. !!

Hier zijn enkele affirmaties die je kunnen helpen in je beoefening om alle negativiteit in en om je heen weg te vagen.

Affirmaties

1. Ik laat alle gedachten los die mij niet meer dienen.

2. Ik laat de behoefte los om dingen steeds opnieuw in mijn hoofd te herhalen.

3. Ik laat de oude gewoonten die me naar beneden halen los en vervang ze door nieuwe positieve.

4. Ik laat alle zorgen en angsten los en vertrouw op het plan van de maker.

5. Ik laat alle schuldgevoelens, wrok, verdriet los en sta mezelf toe om te nevelen. Vergeef anderen en mezelf.

6. Ik laat al het verleden los en sta mezelf toe om volledig in het heden te leven.

7. Ik sta mezelf toe om te rusten, volledig en diep te rusten.

Manieren om dankbaarheid te cultiveren en geluk te vergroten


1. Tel je zegeningen. Altijd. Houd een dagboek bij en vul met alle dingen waarmee het universum je heeft gezegend.

2. Gebruik de juiste woorden. en dit is vooral belangrijk als je tegen jezelf praat. Bedank het universum en bedank jezelf. Het is een kunst om jezelf op te trekken als dingen niet goed lijken, maar als je de juiste woorden gebruikt als je tegen jezelf praat, zullen je gedachten gaan veranderen, en je gedrag en uiteindelijk je omstandigheden.

3. Schrijf bedankbrieven aan alle mensen die je op een positieve manier hebben beïnvloed en schrijf er een voor het universum, voor alle positieve dingen die het in je leven heeft gebracht.

De muziek van vandaag is geïnspireerd door de kosmos en het water.

Gebaseerd op de solfège-frequentie van 963 Hertz - de frequentie van God.

Mediteer en lach!

Dank het Universum voor alles.

⁂ 432Hz Positieve energie en healing muziek

⁂ Verhoog je vibratie

⁂  Het is een kwestie van doen ❤️

Sterkte en veel succes met jouw eigen Healingsproces ❤️