TE KOOP IN DE SHOP VAN HET FIGHT FOR YOUR RIGHT PROJECT


De founder (oprichter), Bart van Well, van de BART VAN WELL FOUNDATION heeft een Missie in zijn leven!


Door het "Fight For Your Right Project" een stem te geven en slachtoffers van seksueel misbruik weerbaarder te maken in de samenleving door ze actief deel te laten nemen aan het "Fight For Your Right Project" programma.

Doordat Bart van Well zelf slachtoffer is van seksueel misbruik en daardoor 'ervaringsdeskundige' is geworden weet Bart exact welke problemen en knelpunten kinderen en volwassen van seksueel misbruik kunnen ondervinden in de samenleving.


Vandaar dat er een speciaal programma is ontwikkeld en bedacht door Bart en nu wordt aangeboden aan slachtoffers van seksueel misbruik.

Bent U zelf slachtoffer van seksueel misbruik of bekend met de problematiek? U kunt ons project alvast ondersteunen door een T-shirt te dragen of andere artikelen te bestellen in de shop door hier te klikken.

We zitten nu in de opstartfase van ons project. Het "Fight For Your Right" programma komt ONLINE wanneer dit helemaal is uitgewerkt en de benodigde professionals op de hoogte zijn gesteld en hun medewerking eraan verlenen. 

BESTEL EEN T-SHIRT

Hiermee ondersteunt U het "Fight For Your Right Project".


 U kunt de BART VAN WELL FOUNDATION en andere slachtoffers van seksueel misbruik ook ondersteunen door een Donatie te doen en Uw ❤️ te laten spreken!


De binnengekomen Donaties zullen gebruikt worden voor de Foundation en om het Project "Fight For Your Right" meer body te geven. Zodat er visitekaartjes en andere ondersteunende merchandising artikelen besteld kunnen worden om het project meer onder de aandacht te kunnen brengen bij slachtoffers van seksueel misbruik. 

Ons doel is dat het project "Fight For Your Right" uit gaat groeien tot een landelijke organisatie, waar slachtoffers van seksueel misbruik zich kunnen melden voor info, hulp en ondersteuning.

En er vertrouwenspersonen en professionals (diverse therapeuten) aangetrokken kunnen worden, om een breder draagvlak voor specifieke hulp te bieden en te creëren voor slachtoffers van seksueel misbruik. 

Dank voor Uw steun!

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Lange Frans zong over Kamervragen, Demmink en over slachtoffers van seksueel misbruik, zoals Bart van Well.