Vertaal deze pagina naar:

Child Lives Matter (CLM) zet zich wereldwijd in om Kindermisbruik en Kinderhandel te stoppen.

CHILD LIVES MATTER

Bewustwording van volwassenen in wat kinderen nodig hebben in de basis, om zich in hun volle eigenheid te kunnen ontwikkelen. Bescherm al onze kinderen in heel de wereld.

Onze kinderen zijn onze toekomst!

Het gezin is de hoeksteen van de samenleving

Bij Child Lives Matter draait het voornamelijk om het bewust maken van volwassenen, zorginstanties en het onderwijs over wat kinderen essentieel nodig hebben om zich volledig te ontwikkelen in hun eigen unieke vorm. Hun centrale streven is het welzijn en geluk van alle kinderen, van hen met minder sterke capaciteiten tot aan hoogbegaafde kinderen, binnen het gezin, het onderwijs en de zorg.

Het is dringend noodzakelijk dat we gezamenlijk ons inzetten voor een solide basis voor de ontwikkeling van de huidige generatie kinderen, met een verbindende en inspirerende aanpak. We kunnen niet negeren dat er nog altijd talloze kinderen zijn die met innerlijke onrust kampen en niet de kans krijgen om hun volledige potentieel te benutten, met alle gevolgen van dien. 

Het is hoog tijd dat de systemen ten dienste staan van de kinderen, en niet andersom. We moeten meer aandacht besteden aan preventieve maatregelen om te voorkomen dat problemen ontstaan.

Het is van cruciaal belang dat we de kinderen van vandaag aanmoedigen om vanuit hun innerlijke kern verbinding te maken, om zelfstandig en kritisch te denken, en om gezonde grenzen te stellen. Ze dienen te leren om met enthousiasme en bevlogenheid gebruik te maken van hun talenten, hun eigen intuïtie te volgen en te putten uit hun diepste innerlijke wijsheid. Ze moeten de opgedane kennis moeiteloos kunnen omzetten naar verstandige toepassingen, spelenderwijs.

Het is essentieel dat ze de vrijheid krijgen om zichzelf te zijn, hun dromen na te streven en hun leven te bouwen op basis van de drie universele fundamenten: bewustzijn, eerlijkheid en verantwoordelijkheid. Kinderen die stevig staan in hun liefdevolle kracht begrijpen dat eerlijk handelen en verantwoordelijkheid dragen de normaalste zaak van de wereld is. Ze zullen in de toekomst zorgen voor een veilige omgeving, zowel voor zichzelf als voor anderen, met speciale aandacht voor degenen die wat meer kwetsbaar zijn.

Lees verder op de website: https://www.childlivesmatter.nl

Bekijk en beluister de onderstaande video's en informeer jezelf.

De video's van Child Lives Matter tonen een wereld waarvan je niet wist dat deze bestond. Onze kinderen zijn onze toekomst, bescherm ze met alle macht en kracht. Kom nooit aan Gods kinderen! Iedereen blijft met zijn poten van kinderen af!

CLM maakt bewust wordende video's over satanisch ritueel misbruik

Child Lives Matter (CLM) richt de aandacht op kinderen die terecht zijn gekomen in de kinderhandel en het pedo netwerk en maakt bewust wordende video's waarin beeldmateriaal wordt getoond van satanisch ritueel misbruik (SRM), om de bevolking inzicht te geven in de wereld die pas waargenomen wordt wanneer je er attent op wordt gemaakt.

Sta ook op voor alle kinderen!

Sta op voor alle kinderen die ongewild slachtoffer worden van seksueel misbruik en als handelswaar verkocht worden. Veel kinderen worden vermoord vanwege hun organen en hun bloed (adrenochrome).

Bekijk de onderstaande video

Bescherm al onze kinderen in heel de wereld!

Onze kinderen zijn onze toekomst.

Bescherm al onze kinderen wereldwijd voor kinderhandelen en pedofielen.

Kom nooit aan Gods kinderen!

Iedereen blijft met zijn poten van onze kinderen af!

Child Lives Matter werkt samen met de Bart van Well Foundation.

Deze samenwerking is in de zomer van 2023 tot stand gekomen, doordat de bevolking zich nu aan het verbinden is. Dit zijn hele goede en mooie ontwikkelingen die nu gaande zijn in Nederland.

WITTE MARS

Child Lives Matter heeft op 1 oktober 2023 een tweede WITTE MARS in Nederland georganiseerd samen met met de Bart van Well Foundation, in samenwerking met Max van den Berg, om aandacht te vragen voor de slachtoffers (overlevers) van satanisch ritueel misbruik en alle slachtoffers van een falende justitie en gebrek aan slachtofferhulp. De toespraak kun je hieronder beluisteren.

Met dank aan Gertjan Veneman, Dienie Kars en Max van den Berg voor hun inzet.

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

De missie van Mirei is om mensen te begeleiden op het spirituele pad, hun bewustzijn te verruimen en om meer liefde in de wereld te brengen.

Het is nu de hoogste tijd om er bij stil te gaan staan en er daadwerkelijk iets mee te gaan doen, de tijd van wegkijken is voorbij!