Vertaal deze pagina naar:

STOP

Stop Kindermisbruik in Nederland en de rest van de Wereld!Het kindermisbruik in Nederland en de rest van wereld is een behoorlijk groot probleem, waarbij Nederlandse topambtenaren zijn betrokken als daders. Kindermisbruik gebeurt wereldwijd!

Slachtoffers van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik, die reeds hun verhaal in de openbaarheid deelden op social media, staan hieronder afgebeeld.‼️ WAARSCHUWING ‼️


De getuigenissen kunnen als zéér schokkend worden ervaren!

Joost Knevel zat in het Pieter Baan Centrum voor onderzoek!


Joost Knevel, slachtoffer van satanisch ritueel misbruik in Nederland (Bodegraven), heeft in het verleden meerdere pogingen ondernomen om aangifte te doen. Zijn klachtendossier werd nooit aanvaard. Dit vond allemaal plaats in het kleine dorpje Bodegraven.

De Bodegravense zaak heeft zelfs een link met de zaak Epstein.


Video deel 1 : https://www.bitchute.com/video/bKrmcpLrvQg0/

Een verzamelfilm over Satanic Ritual Abuse, die ook laat zien hoe corrupt, smerig en medogenloos het Nederlandse rechtssysteem is.

Video deel 2: https://www.bitchute.com/video/d30gBtgsb9Hj/

Deze compilatie is Engels ondertiteld en is gebaseerd op uitzendingen van het Nederlandse Red Pill Journal.

Updates over Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat (RED PILL JOURNAL) zijn te volgen middels de navolgende link in het Telegram kanaal: https://t.me/+W_PHszvdGnpjN2Zk

DE BART VAN WELL FOUNDATION ONDERSTEUNT OOK ANDERE SLACHTOFFERS!

De Bart van Well Foundation ondersteunt ook anders slachtoffers van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik (SRM). Door onder andere slachtoffers een stem te geven en hun getuigenissen te openbaren op dit platform en op social media kanalen zoals Facebook, Telegram en Twitter.

Doe ook onderzoek!

De daders (hoge topambtenaren en functionarissen) lopen nog steeds vrij rond in Nederland en de rest van de wereld. Hun slachtoffers en klokkenluiders komen veelal in de gevangenis terecht, omdat hun informatie niet naar buiten mag komen. We leven in een omgekeerde wereld!

Informeer Uzelf door de info in de onderstaande link te lezen.

Link: https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

Geld inzamelen | Doneeractie.nl