Vertaal deze pagina naar:

DE MEDISCHE MISSER (ONJUISTE DIAGNOSE) VAN EEN PSYCHIATER VANUIT HET VERLEDEN ACHTERVOLGT BART VAN WELL NOG STEEDS

20-09-2022

Ook psychiaters maken weleens fouten, dat heeft Bart van Well aan den lijve ondervonden en brengt Bart nu in grote problemen met zijn huidige behandelaars!De onjuiste diagnose van zijn eerdere psychiater van de Antes Delta kliniek achtervolgt Bart van Well nog steeds in de Kijvelanden, een forensisch psychiatrisch centrum, waar Bart momenteel een psychiatrische behandeling aangeboden krijgt voor zijn opgelopen trauma's en PTSS.

Bart van Well is op Facebook middels zijn Messenger bereikbaar.

https://www.facebook.com/bartje.vanwell.7


Foute diagnose door psychiater


In het verleden werd door zijn toenmalige psychiater Lionel Nurmohamed, bij Bart van Well een onjuiste diagnose gesteld, namelijk de diagnose bipolaire stoornis. Volgens zijn toenmalige psychiater behoorde daar een psychiatrische behandeling bij met ondersteuning van het middel Lithium. Bart heeft dit middel op advies en aandringen van zijn toenmalige psychiater vele jaren geslikt.

Het enige waar Bart van Well toen ook al last van had is HSP,  trauma's en PTSS. Door gebruik van drugs en alcohol, in de jaren dat Bart nog zelfstandig woonde, kreeg Bart een overprikkeling van emoties en zijn gedrag, wat leidde tot stemmingsstoornissen en gedragsproblemen. Daardoor is Bart in het verleden enige malen opgenomen geweest in een kliniek op een gesloten afdeling.

Hoogleraar letselschade Arvin Kolder is op de hoogte van de onjuiste diagnose in het verleden door psychiater Lionel Nurmohamed. Bart heeft reeds advocaten ingeschakeld om een letselschadezaak op te tuigen.


Psychiater Lionel Nurmohamed (rechts) stelde de onjuiste diagnose.
Psychiater Lionel Nurmohamed (rechts) stelde de onjuiste diagnose.

Letselschadezaak Bart van Well


Bart van Well wil hierbij Matijs Nijland, van 'Nijland Tax' te Den Haag (https://nl.nijlandtax.com/), bedanken voor zijn inzet en expertise inzake het opvragen van mijn medische dossier bij Antes Delta. Het heeft erg lang geduurd, de laatste stukken moeten nog worden aangeleverd.

 

Uitleg / begrippen / info


Veel mensen zijn niet op de hoogte van bepaalde begrippen. Vandaar dat we hier enkele begrippen de revue laten passeren en kort omschrijven. We hopen dat de bevolking en lezers hierdoor meer inzicht gaan krijgen in ons aardse leven en onze Geestelijke vermogens en Goddelijke gaven.

Niets is wat het lijkt...


Goddelijke Gaven

Wij mensen zijn uitgerust met Goddelijke Gaven voor het geval U dit nog niet wist. Gedachtekracht en een Zelf helend en genezend vermogen. Tevens bezitten we een pijnappelklier (ons derde oog). Hierdoor kunnen wij middels onze Hogere Zelf communiceren met het Universum.

Veel Wakkere Zielen zijn hier reeds van op de hoogte!

Vrijmetselaars houden dit angstvallig geheim voor de bevolking, omdat wij (de bevolking) met onze Goddelijke Gaven enorm krachtig zijn en onze tijdlijn kunnen bepalen. Wanneer wij massaal gaan mediteren en dezelfde wensen uitspreken kunnen we wonderen verrichten.

Universe is Magic and Love is the Key.

(Uitspraak van Anton Teuben)

Psychoses

De materie over demonen (negatieve entiteiten) wordt in de psychiatrie gemeden. Er wordt daar met geen woord over gerept in de leerstof. Er wordt wel gesproken over psychoses. Een andere entiteit neemt dan tijdelijke de eigen psyche over, maar dat wordt zo niet genoemd in de leerstof van psychiaters. In de psychiatrie worden dit 'waandenkbeelden' en 'hallucinaties' en 'verlaagd bewustzijn' genoemd.

Dissociatie

In de psychiatrie wordt wel het woord 'dissociatie' genoemd, maar worden niet de woorden dimensies, frequenties, energie of Schumann Resonantie benoemd. Dissociatie kun je zien als met je geest je ergens terugtrekken in een andere staat van bewustzijn, in een andere dimensie, zodat je niet hoeft te voelen of te ervaren wat er gebeurt of zich aandient vanuit het geheugen.

Schumann Resonantie

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer; ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Het wisselt van frequentie, maar de basisfrequentie is 7.83 Hertz. Dat betekent dat de golven met een snelheid van bijna 8 keer per seconde rond de aarde reizen. Anton Teuben kan er veel over vertellen. Hij geeft er zelfs cursussen in.

Meer info: https://schumanninstituut.nl/


Flash backs

Een flashback is een psychologisch verschijnsel waarbij eerdere belevenissen uit het langetermijngeheugen terugkomen in de menselijke geest. Een flashback kan zich bijvoorbeeld voordoen door zich bewust bepaalde dingen in herinnering te roepen. 

Die flashbacks kunnen bij mensen met PTSS zo intens zijn dat het haast lijkt alsof je het opnieuw beleeft. Je kunt ook terugkerende nachtmerries hebben waarin de ervaring weer als een film aan je voorbij trekt. Als je iets ziet of hoort wat met de ingrijpende ervaring te maken heeft, roept dat heftige emoties bij je op.

Bart heeft veel hinder van flashbacks na bepaalde triggers of prikkels. Rust is daarom voor Bart erg belangrijk en een prikkelarme omgeving.

Wat is HSP?

Een hoogsensitief persoon (HSP) is gevoeliger voor prikkels. Het is een beeld waarin relatief veel mensen zich herkennen, maar het wetenschappelijke onderzoek naar HSP staat nog in de kinderschoenen. Daarnaast is de wetenschappelijke wereld verdeeld over het bestaan van HSP.

Wat is PTSS, een posttraumatische stress stoornis?

Als u iets ergs heeft meegemaakt, bijvoorbeeld geweld of een ongeluk, kunt u klachten krijgen. De nare gebeurtenissen komen steeds terug in uw gedachten of dromen, u kunt het niet tegenhouden. Dat geeft heftige emoties: u bent bang, boos en/of verdrietig.

Alcohol en drugs

Getraumatiseerde mensen gebruiken vaak alcohol of drugs om hun geest even rust te geven en om te kunnen ontspannen, zo ook Bart. Echter doordat ze daarmee (door alcohol- en drugsgebruik) onbewust hun chakrapoorten openzetten voor archonten (negatieve entiteiten) treden negatieve entiteiten naar binnen die onacceptabel gedrag kunnen veroorzaken en/of tot zeer ongewenste uitspraken kunnen leiden.

Familieopstellingen

Familiekarma, eigen karma en vloeken uit vorige levens spelen soms ook een grote rol wanneer er psychische problemen plotseling of geleidelijk ontstaan. Door familieopstellingen te maken kom je vaak familiekarma en vloeken tegen uit vorige levens of van voorouders.

Opa Bart werd doodgeschoten

Bart z'n Opa, de vader van zijn vader, werd doodgeschoten in WO-2. De Oma van Bart werd gevangen genomen in Kamp Vught en werd kaal geschoren. Samen met haar zoon (vader van Bart) heeft ze gevangen gezeten. Hierdoor is veel familiekarma ontstaan.

Familiekarma

Bart kan veel familiekarma oplossen wanneer hij zijn Missie kan doen in zijn huidige aardse leven. Hier hoor je de meeste psychologen en psychiaters nooit over praten. Hier vind je ook niets over terug in de leerstof. Ook hoor je de meeste psychologen en psychiaters niet praten over voodoo of zwarte magie.

Zwarte magie / satanische rituelen

Bij de Vrijmetselaars (illuminatie) is zwarte magie bekend en satanische rituelen, waarmee topambtenaren worden gechanteerd. Mark Rutte, de minister president van de Staat der Nederlanden, is een hoge graad vrijmetselaar, die met zijn companen en handlangers het corrupte regiem in Nederland in stand houdt.

https://niburu.co/het-complot/13834-mark-rutte-is-lid-van-machtige-vrijmetselaarsloge-update

Geheimhoudingsplicht en protocollen

De psychiatrie heeft zich te houden aan protocollen, waarin staat waar behandelaars en verzorgenden zich aan dienen te houden. Ook wordt er door de verschillende disciplines een geheimhoudingsplicht getekend, zodat er geen informatie naar buiten lekt.

Micha Kat (onderzoeksjournalist) is een politiek gevangene

De biologische vader van Micha Kat (onderszoeksjournalist) was een psychiater en vrij hoge vrijmetselaar en heet Wim Kat. Micha Kat is momenteel een politiek gevangene en heeft ook te maken met veel familiekarma. Zijn moeder (Joodse) werd verkracht door zijn vader Wim Kat. Hieruit is Micha ontstaan.

Voodoo

Donkere mensenrassen (Surinamers en Hindoes) werken met voodoo. Deze verboden kennis en geheime energetische wapen wordt niet in de wandelgangen verspreid. De werking van Voodoo is bekend, mensen kunnen het werkelijk voelen wanneer ze worden aangevallen.

Het ontkennen of het onderkennen van de invloed van (familie)karma, vloeken, voodoo en demonen door psychologen en psychiaters speelt een grote rol in ons aardse leven.

We hebben dus nog een weg te gaan beste lezers!

Tip van onze Foundation


Bestudeer eens de info over archonten, demonen en negatieve entiteiten op de onderstaande websites.  U zult er een stuk wijzer door worden. Vooral psychologen en psychiaters mogen zich bekwamen in informatie waar ze nog niet bekend mee zijn en daarna daarmee naar buiten treden. Zodat de getraumatiseerde bevolking werkelijk adequaat geholpen en begrepen gaat worden. Dit zal een grote voorwaartse stap zijn voor de mensheid, die jarenlang bewust dom en onwetend is gehouden.

https://www.nieuwetijdskind.com/noem-ze-nooit-archonten/

https://www.nieuwetijdskind.com/duistere-entiteiten-en-bezetenheid/

https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

https://www.wanttoknow.nl/overige/archonten-aangenaam-bizar-fenomeen/

https://www.paragnost-eddie.nl/post-traumatisch-stres-stoornis/

Behandeling van Bart


De foute diagnose (stigmatisering) van Bart van Well door de eerdere psychiater van de Antes Delta kliniek achtervolgt Bart van Well klaarblijkelijk nog steeds in de Kijvelanden.

De Kijvelanden is een forensische psychiatrisch centrum, waar Bart vanaf 06-09-2022 een psychiatrische behandeling aangeboden krijgt voor zijn opgelopen trauma's en PTSS.

De psychiater in opleiding vindt dat Bart medicatie moet slikken.

Bart wil geen medicatie meer slikken.

Bart van Well schrijft op 20-09-2022 hier zelf het volgende over:

"HSP is erkend en staat op papier. Verder worden er nog oude zaken aangehaald m.b.t. PTSS en bipolariteit, waarbij laatstgenoemde reeds is behandeld en besproken op 22-10-2018 te Poortugaal bij Antes Delta. Hiervan ben ik vrijgesproken en is de medische misser reeds toegegeven en staat het op papier. Het is dan ook vervelend hiermee weer te worden geconfronteerd, omdat er oude niet accurate data wordt gebruikt, waarvan men denkt dat het actueel is. Hierover is reeds gesproken met de behandelaars en ik heb hierbij aangegeven geen medicatie nodig te hebben."

Onjuiste diagnose van Bart


Doordat Bart in het verleden onjuist is gediagnostiseerd is er nu wrijving ontstaan tussen de psychiater in opleiding en zijn client Bart. De psychiater in opleiding vindt dat Bart ondersteund dient te worden met medicatie in verband met de diagnose die in het verleden is gesteld en nog steeds in het oude dossier van Bart is terug te vinden.

Het zal de psychiater in opleiding sieren wanneer hij deze kwestie rechtzet en oplost voor Bart. Het probleem is dan echter, dat wanneer de diagnose wordt aangepast in het dossier van Bart, dit zal kunnen leiden tot een letselschadezaak waarbij Bart een hoge schadevergoeding kan eisen.  

Grote belangen in deze zaak


Er spelen dus diverse en grote belangen mee wanneer Bart van Well zijn gelijk gaat krijgen qua erkenning als slachtoffer van seksueel misbruik door hoge topamtenaren in Nederland. Dan stort namelijk het kaartenhuis van justitie in elkaar, omdat er hoge topambtenaren bij betrokken zijn.

En tevens de vermelding van de onjuiste diagnose in het dossier van Bart, wat kan leiden tot een forse schadevergoeding, wanneer Bart een rechtszaak op gaat starten tegen de verantwoordelijken.

Deze twee kwesties belemmeren momenteel de genezing van Bart van Well.

Therapie voor Bart


Belangrijk is dat de trauma's van Bart van Well alsnog worden verwerkt met behulp van een goede therapeut en therapiemogelijkheden. Echter is dat moeilijk, daar er extra trauma's zijn ontstaan omdat Bart tot heden niet als slachtoffer van seksueel misbruik door hoge topambtenaren wordt erkend. Doordat er hoge topambtenaren bij betrokken zijn is de erkenning moeilijk, daar bijna alles bij justitie zelf over hoge topambtenaren bekend is geworden (als dader), in de bekende Demmink doofpot is beland.

Het deksel van de Demmink doofpot rammelt echter weer behoorlijk na de vele debatten van Gideon van Meijeren in de Tweede Kamer en vele interviews die reeds gehouden werden.

https://www.demminkdoofpot.nl/

Getuigenis Bart van Well in 2012


(Nederlands ondertiteld)

Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige in de ROLODEX-zaak en kroongetuige in de Demmink zaak. Wanneer jullie deze video beluisteren kun je lezen en horen wat Bart van Well is overkomen toen hij als minderjarige van huis wegliep en naar Amsterdam vertrok en in een pedo netwerk belandde. Dit is de reden waarom Bart uiteindelijk op volwassen leeftijd enorm is gecrashed en uiteindelijk in de goot belandde van de samenleving. Bart verblijft nu in een kliniek en is momenteel bezig om zijn trauma's te verwerken.


Erkenning opgelopen trauma's


De Bart van Well Foundation is momenteel bezig om erkenning te krijgen voor de opgelopen trauma's van Bart van Well door informatie te verschaffen over zijn verleden en over wat Bart van Well in het verleden reeds heeft aangewend om zijn recht te behalen.

Informatie hierover kunt U terugvinden in de nieuwsberichten.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl