Vertaal deze pagina naar:

OVER WIJZE ADVOCATEN EN JURISTEN MET EEN GOED EN WARM HART ❤️

25-11-2023

Onze samenleving staat nu op een groot kruispunt, tijden gaan nu snel veranderen . . .

Ook de Bart van Well Foundation staat nu op een groot kruispunt (X) met hele grote, positieve en goede veranderingen. Het is nu aan ons wat wij er samen van gaan maken.

In het oude rechtssysteem bepaalden tot heden chantabele rechters wat advocaten wel en niet mochten doen in een zaak. Dit is gelukkig nu wel aan het veranderen, maar tot heden konden ze en mochten ze dus helemaal niets wat indruiste tegen de zittende satanische macht en volgden er vaak verregaande consequenties; werden ze ernstig bedreigd met hun leven, (of werden ze uit hun functie gezet, voorbeeld Henriëtte Nakad). Ze hadden dan een keuze: of het hogere gezag braaf blijven dienen en daardoor slachtoffers in de kou laten staan. Of moesten deze advocaten er onvrijwillig voor kiezen, wanneer zij toch voor gerechtigheid wilden gaan, onvrijwillig de advocatuur te verlaten, omdat zij dan een beroepsverbod kregen opgelegd door de Amsterdamse Raad van Discipline.

We zitten nu in een overgangsfase, alles gaat veranderen!

Er zijn zeker wel advocaten en juristen te vinden met een goed en warm hart die straks het voortouw zullen gaan nemen in onze samenleving. We wachten even af wie dat zullen zijn die hun nek uit durven te gaan steken voor slachtoffers en hoe dat afloopt. 

Bart van Well is hier nu zelf mee bezig. Dat stuk over advocaten en juristen komt nog op de website wanneer het veilig naar buiten kan. We wachten ook nog even op het moment dat rechters hierin mee durven gaan om echt recht te gaan spreken in plaats van 'krom recht'. Dus rechters die 100% durven te gaan voor de waarheid en gerechtigheid in onze samenleving.

OVERGANGSPROCES NAAR HET CHRISTUS BEWUSTZIJN

Overgangsproces van kunstmatige intelligentie (geprogrammeerd vals bewustzijn), naar het Christusbewustzijn en het AL-bewustzijn (verbonden met de bron van leven), te bereiken door bezinning en bekering. Dit is het overgangsproces wat momenteel op aarde gaande is.

Child Lives Matter (CLM)

De tijd is nu om goede keuzes te maken voor al onze kinderen en toekomstige kinderen.

Bekijk de onderstaande video, deel deze video en dankjewel voor het bekijken.

DE WEG NAAR VERLOSSING ❤️

De missie van Mirei is om mensen te begeleiden op het spirituele pad, hun bewustzijn te verruimen en om meer liefde in de wereld te brengen.

Het is nu de hoogste tijd om er bij stil te gaan staan en er daadwerkelijk iets mee te gaan doen, de tijd van wegkijken is voorbij!