Vertaal deze pagina naar:

UPDATE OVER DE SPREKERS VAN HET RED PILL JOURNAL

06-10-2023

Op zondag 1 oktober 2023 werd er een WITTE MARS georganiseerd voor politiek gevangene Micha Kat (onderzoeksjournalist/klokkenluider), die nog steeds in de gevangenis zit (PI Zutphen).

Micha Kat komt pas in februari/maart 2024 vrij.

Micha Kat is een politiek gevangene!

Joost Knevel en Wouter Raatgever zijn inmiddels op vrije voeten gesteld.

Ook zij waren lange tijd politieke gevangenen in Nederland!

Dossier Joost Knevel

Max van den Berg en Dienie Kars organiseerden bij de PI in Zutphen op zondag 1 oktober 2023 een WITTE MARS voor Micha Kat (onderzoeksjournalist/klokkenluider)
Max van den Berg en Dienie Kars organiseerden bij de PI in Zutphen op zondag 1 oktober 2023 een WITTE MARS voor Micha Kat (onderzoeksjournalist/klokkenluider)

 Max en Dienie dank voor jullie inzet!

Op zondag 1 oktober 2023 werd er door de vrijheidsstrijders Max van den Berg en Dienie Kars (medeoprichtster en ambassadrice van de Bart van Well Foundation) een WITTE MARS georganiseerd voor Micha Kat (onderzoeksjournalist/klokkenluider) die nog steeds in de gevangenis zit. 

Micha zit sinds augustus 2021 opgesloten in de gevangenis!

Micha Kat is een politiek gevangene en zit nu opgesloten in de PI in Zutphen. Micha zit in de gevangenis omdat de Waarheid niet gezegd mocht worden in Nederland over Nederlandse topambtenaren, hooggeplaatsten en het fake koningshuis die als dader zelf betrokken zijn bij seksueel misbruik van babies, kinderen en minderjarigen.

Steek Micha Kat een hart onder z'n riem!

Je kunt Micha Kat persoonlijk ook steunen door een kaartje of geschreven brief te sturen. Als je een brief stuurt en je wilt graag antwoord terug van Micha, (hij schrijft je vaak terug!), voeg dan ook even een gefrankeerde envelop bij met je naam en adres erop.

Postadres Micha:

PI Achterhoek
Micha Kat
Detentienr. 8079666
Verlengde Ooyerhoekseweg 21
7207 BJ Zutphen
Nederland

Micha Kat is opgestaan voor het Volk!

Micha Kat is jaren geleden al voor de bevolking opgestaan. In 2011 schreef hij de getuigenis op van Bart van Well, die als 15-jarige slachtoffer werd van een pedo netwerk in Amsterdam. Op 4 oktober 2012 legde Bart van Well hierover een getuigenis af in Amerika (zie video). 

Bart van Well zit sinds september 2021 in de gevangenis tot heden.

Bart zit al lange tijd 22 uur opgesloten in zijn cel.

Ook Bart van Well is een politiek gevangene!

Dossier Bart van Well


Wij, de Bart van Well Foundation, zijn Micha Kat erg dankbaar voor wat hij heeft gedaan tot heden voor Bart van Well, zijn aandeel in het Red Pill Journal en de Nederlandse bevolking. 

Het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking is tot heden totaal onwetend wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt in Nederland en de rest van de wereld.

Ga zelf ook onderzoek doen, informeer jezelf!

Bekijk en beluister de video's van het oude Red Pill Journal.

Videokanaal: https://rumble.com/user/MH20


Nieuw Telegram kanaal van The Red Pill Journal 🔴

https://t.me/TheRedPillJournal

De missie van Mirei is om mensen te begeleiden op het spirituele pad, hun bewustzijn te verruimen en om meer liefde in de wereld te brengen.

Het is nu de hoogste tijd om er bij stil te gaan staan en er daadwerkelijk iets mee te gaan doen, de tijd van wegkijken is voorbij!