Vertaal deze pagina naar:

UPDATE 3 SEPTEMBER 2023

29-08-2023
BART VAN WELL - WE ARE NOT CONSPIRACY THEORISTS - YOU ARE JUST A BLIND FOOL!
BART VAN WELL - WE ARE NOT CONSPIRACY THEORISTS - YOU ARE JUST A BLIND FOOL!

Wij maken ons elke dag hard ❤️ voor Vrijheid en voor alle slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven!

Wij maken ons elke dag hard voor Vrijheid en voor alle slachtoffers die seksueel misbruik of satanisch ritueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven. Wij maken ons hard voor al diegenen die daardoor in de psychiatrie of gevangenis zijn beland. Doordat zij als slachtoffer vaak niet werden geloofd door justitie en/of eigen familie en door hun emoties hun gedrag niet meer onder controle hadden, zoals Bart van Well dat is overkomen en vele andere slachtoffers die seksueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven.

Hulp voor slachtoffers

Tip: Klik de onderstaande button aan wanneer je ook slachtoffer bent geworden van seksueel misbruik en/of overlever bent van satanisch ritueel misbruik en nu hulp zoekt.

Bart van Well is slachtoffer van een pedo netwerk in zijn jeugd!

Vanaf september 2021 is Bart van Well van zijn Vrijheid beroofd, hij werd een aantal keer onterecht aangehouden omdat hij dakloos was en kreeg daardoor begin 2022 een ISD maatregel opgelegd door de rechter. Daarom verblijft Bart van Well momenteel in de PI in Alphen a/d Rijn en om een resocialisatie traject te doorlopen, om weer teruggeplaatst te kunnen worden in de samenleving. 

Bart zit momenteel 22 uur per dag opgesloten in zijn cel wat hem nog erger traumatiseert. Per dag krijgt Bart een uurtje lucht en een uurtje om zijn privé dingetjes te doen zoals zijn persoonlijke verzorging. De rest van de tijd brengt Bart door in zijn cel met tv kijken, lezen en slapen.

Toetsing ISD maatregel

Binnenkort komt er een toetsing aan van de ISD maatregel in een openbare zitting. Hierin moet de casemanager van Bart van Well verantwoording afleggen bij de rechter. Voor diegenen die het niet weten, een ISD maatregel kost de belastingbetaler 300.000 euro. Om het volk het gevoel te geven dat gedetineerden en slachtoffers van seksueel misbruik geholpen worden.

Iedereen die Bart van Well de vernieling in heeft geholpen wordt persoonlijk aansprakelijk en verantwoordelijk gesteld, ongeacht de titel en positie. 

Zijn advocaten en juristen zijn hier reeds mee bezig.

Stuur Bart van Well een kaartje of brief!

Weet en besef wat fijne woorden kunnen betekenen voor iemand, die (tijdelijk) niet in Vrijheid kan of mag leven. Stuur Bart een kaartje en schrijf daarop wat nu in jouw gedachte opkomt. Bart van Well moet tot 2 februari 2024 in de gevangenis blijven, zolang de ISD maatregel gehandhaafd blijft.

#FreeBartvanWell

Bart van Well kreeg reeds vele kaartjes en brieven toegezonden!
Bart van Well kreeg reeds vele kaartjes en brieven toegezonden!

Het huidige postadres van Bart van Well:

PI Alphen a/d Rijn
Bart van Well (Reg.nr. 9131113)
Afdeling R - Cel 21

Maatschapslaan 1
2404 CA Alphen a/d Rijn
Nederland

Bestel een T-shirt met de tekst Free Bart van Well

Onze Gedachten zijn grote Krachten!

FREE BART VAN WELL

#FreeBartvanWell

TWEEDE WITTE MARS IN NEDERLAND

Binnenkort wordt in Nederland door de eigen bevolking de tweede WITTE MARS gehouden voor slachtoffers van seksueel misbruik en alle slachtoffers van een falende justitie en gebrek aan slachtofferhulp.

Tip: Bestel nu alvast een dames of heren T-shirt voor de aankomende WITTE MARS in Nederland, zodat je de WITTE MARS in het Licht kan zetten met ondersteunend beeldmateriaal.