Vertaal deze pagina naar:

HET KADO VAN MARIETTE VOOR BART Z'N 50E VERJAARDAG!

22-05-2023

Mariëtte (zie foto) heeft zelf het initiatief op zich genomen om Bart op zijn 50ste verjaardag, 22 mei 2023, te verrassen met een heel speciaal cadeau!

Mariette schreef het volgende:

Hallo lieve mensen, ik heb een kado voor Bart:

Een landelijke bijeenkomst op Bart van Well zijn 50ste verjaardag!

Ik (67), overleefster van satanisch ritueel misbruik/geweld, beijver mij sinds een maand om een landelijk netwerk bijeen te brengen van overlevers en mensen die het verschijnsel SRM ter harte gaat. Buiten de bestaande instellingen om.

In de eerste plaats om overlevers te steunen, op welke wijze dan ook; in de tweede plaats om vanuit die diepe diepe modder een prachtige lotus te doen opbloeien. Samen, met elkaar en voor elkaar, als mensen met de voeten op de Aarde.

Initiatief

Ik maak dit initiatief sinds een maand bekend en er hebben zich al flink wat mensen aangemeld, overlevers, ondersteuners, en een combinatie daarvan, vanuit het hele land.De eerste bijeenkomst is op maandagmiddag 22 mei 14 - 17 uur, inloop vanaf 13u30, uitloop tot 17u30, in de kop van Drenthe. De precieze plek maak ik pas op het laatst bekend. Het is een fijne, lichte plek, heel vrij gelegen, en zelfs helend. De energie is er bijzonder zuiver.

We kunnen, afhankelijk van het weer, binnen zitten of buiten. Buiten is de mogelijkheid van stemversterking voor eventuele spreeksters/sprekers, om te voorkomen dat woorden met de wind wegwaaien. Er is ook de mogelijkheid om in groepjes te verspreiden voor wenselijke privacy, als daar behoefte aan is. En er is de mogelijkheid om te overnachten. Binnen (er zijn matrassen en dekens) en buiten met een tentje of een camper.

Bereikbaarheid

De plek is wel moeilijk met openbaar vervoer bereikbaar, maar daar komt een oplossing voor. Het dichtstbijzijnde treinstation is Assen. Er is ruim parkeermogelijkheid. Er is koffie en thee tegen een kleine vergoeding. Verder is het fijn als er mensen zijn die baksels, iets te knabbelen of anders lekkers mee willen nemen, voor zichzelf of om te delen.

2 x eerder sinds 8 april heb ik voor deze bijeenkomst een oproep verspreid, en daarop volgde dan belangstelling en aanmeldingen. Zo zullen er na deze derde oproep neem ik aan weer meer mensen aangeven te willen komen.

Aanmelden

Ik wil iedereen vragen, of je je nou al eerder aangemeld hebt of niet, om mij een email te sturen naar mijn mailadres mariette5716@gmail.com, met in de titelbalk 'Aanmelding 22 mei' - en daarin ook te vermelden waar je vandaan komt, of je alleen reist of samen met anderen, en of je met een auto komt of met ov. Dan heb ik alles bij elkaar en kan ik kijken of ik eventueel mensen met elkaar in contact kan brengen voor vervoer.

Als er mensen vanaf een treinstation komen kunnen ze vast opgehaald worden. Geef dat even aan als je dat wilt. En zo heb ik dan ook alle mailadressen zodat ik kort van te voren de precieze plek bekend kan maken.

Vragen

Als er vragen zijn ben ik te bereiken via mijn e-mailadres, via mijn facebookpagina 'Mariëtte Mariëtte', en op telegram met Mariëtte5716. Als er meer info is (bijvoorbeeld klapstoeltjes mee gewenst, afhankelijk van hoeveelheid aanmeldingen) geef ik weer een update.

O ja, het is fijn als mensen in de aanmeldingsmail kort aangeven van waaruit hun belangstelling is, en wat eventueel hun bijdrage kan zijn. En bijdragen kan wel degelijk óók in de vorm van vragen van steun, hulp, wat dan ook. Het is fijn als we met elkaar gaan Verbinden.

Dan rest mij nog te zeggen dat ik het voorgevoel heb dat het een mooie middag wordt.

Doel bijeenkomst

~Let wel, de bedoeling van de bijeenkomst/landelijk netwerk is pertinent níet 'strijd', beschuldiging, veroordeling, afkeuring enzovoort.

De bedoeling van dit netwerk is echt versterken van Licht, verbinding en Eenheid.

*** GEFELICITEERD BART ***


Van Harte Gefeliciteerd Bart met je 50e Geboortedag 🥳 🥳 🥳

Bart z'n verjaardag werd door z'n trouwe vrienden reeds op 20 mei gevierd bij de PI (gevangenis). Er was onderling een fijne sfeer aanwezig en zijn er weer mooie verbindingen tot stand gekomen.

Bart van Well zit reeds in de gevangenis vanaf september 2021, voor hem was het moeilijk om met zoveel prikkels om te gaan nadat Bart hoorde wat er allemaal rondom hem gebeurde, terwijl hij binnen de muren van de PI moest verblijven.

Jouw tijd komt nog Bart...