Vertaal deze pagina naar:

ZOEK JE HULP?

08-10-2023

Heb jij seksueel misbruik meegemaakt?

En wil je er nu graag met iemand over spreken?

En/of heb je er nog nooit met iemand over gesproken?

Zelfs met je eigen moeder niet?

Of werd je nooit geloofd wat jij hebt meegemaakt?

Neem dan nu de eerste en belangrijkste stap voor jezelf!

Onze Vertrouwenspersonen doen het eerste gesprek gratis!

Een aantal van onze vertrouwenspersonen doen eventueel ook vervolggesprekken gratis, dus vraag dit vooraf even na wanneer je ze spreekt. Het tweede gesprek en de vervolggesprekken dien je dus zelf (vooraf) af te spreken of de betreffende vrijwilliger het gratis wil (blijven) doen.

Sommige van onze vertrouwenspersonen zijn ook professioneel bezig en moeten daar tot heden hun eigen brood en eigen woonlasten mee verdienen. Hopelijk heb je daar begrip voor. Hopelijk kunnen wij op deze manier de juiste weg inslaan voor alle slachtoffers naar verwerking en healing van trauma's, (oude) pijnen, verdriet, frustraties, woede en onmacht.

Ben jij in je jeugd seksueel misbruikt?

Ben jij in je jeugd seksueel misbruikt en wil je iemand spreken die jou gratis te woord staat en jou ook begrijpt wat je hebt meegemaakt? En jou laat vertellen wat je allemaal hebt meegemaakt of jou aanstuurt om te leren hoe je ook anders kan gaan denken?

Durf jij het nu aan?

Probeer het, deze mensen hebben ook allemaal trauma's beleefd en overwonnen. Kies hieronder een Vertrouwenspersoon uit die op dit moment het beste met jou resoneert of bij je past.

Hoe belangrijk was een Vertrouwenspersoon voor Bart?

Volgens Bart van Well, (zelf slachtoffer van seksueel misbruik in zijn jeugd), was een Vertrouwenspersoon eigenlijk heel belangrijk op dat moment in zijn leven, toen hij ongewild, (als 15-jarige), in het pedo circuit in Amsterdam belandde. Dat was wat hij vroeger altijd heeft gemist toen hij het moeilijk had, een Vertrouwenspersoon.

Veel slachtoffers crashen in hun leven!

Bart is door het missen van een vertrouwenspersoon in zijn jeugd de periode erna totaal gecrashed in zijn leven, zowel lichamelijk, maatschappelijk als psychisch. Daarom start de Bart van Well Foundation als eerste hiermee om deze hulp gratis aan te bieden aan slachtoffers van seksueel misbruik. Zodat andere slachtoffers extra leed, pijn, ellende, verdriet, frustraties, woede en onmacht bespaard kan blijven en slachtoffers sneller kunnen herstellen (healen), door hun emoties onder controle te krijgen, door het verwerken van de opgelopen trauma's.

Sterkte en Succes met jouw verwerkingsproces!

Op weg naar healing en vertrouwen ❤️

De missie van Mirei is om mensen te begeleiden op het spirituele pad, hun bewustzijn te verruimen en om meer liefde in de wereld te brengen.

Het is nu de hoogste tijd om er bij stil te gaan staan en er daadwerkelijk iets mee te gaan doen, de tijd van wegkijken is voorbij!