Vertaal deze pagina naar:

HET CLARITY PROCES

11-04-2024

Ben jij je reeds bewust van jouw belemmerende gedachten en patronen?

Deze zijn vaak afkomstig uit je jeugdjaren.

Zo ja, lees dan deze blog verder om jezelf te informeren.

Misschien kun je je tot heden (nog) prima redden in je leven?

Misschien heb je een baan of een inkomen via een partner, of een uitkering, of heb je rijke ouders, of je hebt de lotto gewonnen, en je begeeft je in meer of mindere mate nog in het sociale leven, en hebt zo je ups-and-downs.

Maar toch zijn er dingen die je leven (bijna) dagelijks blijven belemmeren, en het is soms lastig om te achterhalen waar deze obstakels nu exact vandaan komen. Je hebt je bijvoorbeeld stellig iets voorgenomen, maar het lukt je maar niet om je eraan te houden. 

Omstandigheden op werk of privé raken je erg, maar je weet niet waar deze intense emotie ineens vandaan komt. Je vindt het lastig om 'nee' te zeggen, ook al kost het je (te) veel energie.

Het Clarity Proces kan hierbij inzicht en een oplossing bieden.

Dit kan de driedaagse training je brengen:

 • Meer inzicht in jezelf en jouw persoonlijke patronen en belemmerende gedachten;
 • Begrijpen waar je emoties vandaan komen;
 • ​Fysiek en mentaal leren ontspannen;
 • ​Meer en dieper contact met het hier en nu.

Wat is het Clarity Proces?


Het Clarity Proces verschaft helderheid in je automatismen, beweegredenen, patronen en overtuigingen. Deze creëerde je als kind om je te ontwikkelen en je staande te houden in het gezin waar je opgroeide en omgeving, en daarnaast hebben ze je nog meer goeds gebracht. 

Bijvoorbeeld al die dingen die je zonder nadenken kunt doen. Zo kun je je met gemak aankleden terwijl je een gesprek voert en heb je in een split second de verkeerssituatie overzien waar je zonder kleerscheuren doorheen laveert. Je patronen en overtuigingen zijn echter gebaseerd op de situatie toen je jong was en afhankelijk van anderen. Afhankelijk van de zorg van anderen, hun aandacht en hun goedkeuring. 

De overtuiging dat je nog altijd afhankelijk bent, is diep geworteld en maakt dat een patroon jou soms overneemt in een situatie waarin dat onnodig is of misschien zelfs onhandig. Het brengt bijvoorbeeld een oude angst omhoog om in een groep te zijn en je stem te verheffen. Of het maakt dat je 'ja' zegt om aardig gevonden te worden. Het kan je klein houden, waar dat niet meer nodig is in je volwassen bestaan. 

Het Clarity Proces verschaft hier helderheid en uiteindelijk ook de ontspanning om het op een volwassen manier aan te pakken. Het Clarity Proces is ontwikkeld door Jeru Kabbal en biedt een verzameling technieken en zienswijzen die bij elkaar zijn gebracht uit westerse psychologie en oosterse zijnswijzen, en waarmee je zelf aan de slag kan gaan. Hiervoor kun je workshops volgen of één op één sessies ontvangen.

Herken jij dit bij jezelf ?

 • Je zit vast of weet niet waar je naar toe wilt in je leven.
 • ​Je vindt het lastig om grenzen aan te geven en nee te zeggen.
 • Je vindt het moeilijk om in contact te komen met jezelf en je emoties.
 • ​Je loopt tegen veel dingen aan. Dingen lopen stroef en moeizaam.

Hoe fijn zou het zijn...

 • ​Om de kracht van het Nu ervaren.
 • Om meer inzicht in jezelf en jouw belemmerende gedachten te krijgen.
 • Om zelf de verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor jouw eigen leven.

ONZE EERDERE BLOGS

De missie van Mirei is om mensen te begeleiden op het spirituele pad, hun bewustzijn te verruimen en om meer liefde in de wereld te brengen.

Het is nu de hoogste tijd om er bij stil te gaan staan en er daadwerkelijk iets mee te gaan doen, de tijd van wegkijken is voorbij!