Vertaal deze pagina naar:

DE EERSTE WITTE MARS IN NEDERLAND HEEFT IN DE AVOND VAN 4 JULI 2023 PLAATSGEVONDEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN EN WAS EEN GROOT SUCCES!

05-07-2023

Er kwamen veel verhalen los en mensen gaven elkaar veel hartverwarmende hugs ❤️


De eerste WITTE MARS in Nederland is een feit en was een groot Succes!

De Bart van Well Foundation heeft op 4 juli 2023 de eerste WITTE MARS georganiseerd bij de PI in Alphen a/d Rijn waar Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik) onvrijwillig zit opgesloten.

Vanaf 19.00 uur hebben Max van den Berg en Dienie Kars (Ambassadrice van de Bart van Well Foundation) beiden een speech gehouden (zie onderstaande video) en het voortouw genomen om aandacht te vragen voor alle slachtoffers van seksueel misbruik, satanisch ritueel misbruik en alle andere slachtoffers van het satanische systeem.

Om zodoende ook slachtoffers een aantal momenten de aandacht te kunnen geven die zij nodig hebben en hen een warm hart toe te kunnen dragen middels het gezamenlijk lopen van de eerste WITTE MARS in Nederland. Ondertussen konden we met elkaar spreken en verbinden, wat heel belangrijk is wanneer je een gezamenlijk doel nastreeft.

Bart wordt reeds vanaf september 2021 van zijn vrijheid beroofd en zit gedurende bijna 2 jaar achter gesloten deuren. Op 2 februari 2024 komt Bart pas weer vrij. De redenen waarom Bart is opgesloten kun je hier teruglezen. Bart belde tijdens de WITTE MARS vanuit de gevangenis en heeft de marslopers van de WITTE MARS gezien en gehoord. Bart bedankte ons allemaal voor onze komst en de aandacht die wij hem en de andere slachtoffers hebben gegeven.

Hierbij hartelijk dank aan al diegenen, namens de Bart van Well Foundation, die de eerste WITTE MARS mogelijk hebben gemaakt op 4 juli 2023. Hartelijk dank allemaal voor jullie inzet, het meebrengen van de vele bloemen, jullie mooie hart en jullie komst.

Het was een hartverwarmende en een geslaagde eerste WITTE MARS die in Nederland werd gelopen voor alle slachtoffers. De eerste ronde was een stille tocht. De tweede ronde hebben we ons (soms) luid laten horen, goed laten zien en ons hart laten spreken. Er zijn weer veel mooie en nieuwe contacten gelegd.

Op naar de volgende WITTE MARS, net zolang tot alle inwoners van de Nieuwe Bataafse Republiek massaal de straat op gaan om met elkaar te gaan verbinden tot één volk.

We are the People ❤️ Power to the People.

Video eerste WITTE MARS in Nederland op 3 juli 2023 bij de PI in Alphen a/d Rijn

Verslag eerste WITTE MARS op 3 juli 2023

We zijn met elkaar verbonden in Liefde en Vrede ❤️

Met dank aan Katja Geldwesten voor de video.

Videokanaal: https://www.youtube.com/@katjakatjaGELBWESTEN