Vertaal deze pagina naar:

DE REDENEN WAAROM BART VAN WELL DE ISD MAATREGEL KREEG OPGELEGD DOOR DE RECHTER VAN 2 JAAR VRIJHEIDSBEROVING

27-10-2022

Onze zichtwijze vanuit de Bart van Well Foundation


Wanneer je in een bepaald tijdsbestek 3 detenties kort achter elkaar kreeg opgelegd kan de rechter en het Openbaar Ministerie inderdaad beslissen dat je 2 jaar extra van je vrijheid wordt beroofd om 'heropgevoed' te worden, voordat je weer terug mag in de maatschappij.

Zie de informatie op de onderstaande website.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/recidive/speciale-inrichting-veelplegers

Dit is wat Bart van Well is overkomen.

Daarom moet Bart 2 jaar achter de deuren van justitie verblijven tot 02-02-2024.

Alles heeft een reden waarom iets gebeurt

Wanneer je niet erkend wordt als slachtoffer van seksueel misbruik waarbij Nederlandse topambtenaren zijn betrokken (onder andere Demmink en Wabeke), aan je lot wordt overgelaten na een belangrijke getuigenverklaring in 2012 in Amerika en ook nog eens zwaar getraumatiseerd bent in je jeugdjaren en de periode erna kan je hetzelfde gebeuren wat Bart is overkomen.

De eerste detentie die meetelt voor de ISD maatregel

Bart werd opgepakt door de politie nadat hij de voordeur bij Demmink heeft ingetrapt. Wanneer een dader na seksueel misbruik van minderjarigen nog steeds vrij rondloopt na diverse rechtszaken is het logisch dat je daar boos over bent.

Hieronder ziet U het bewijs van het intrappen van de voordeur bij Demmink.

De tweede detentie die meetelt voor de ISD maatregel

Bart zou in het openbaar geroepen hebben dat Jaap van Dissel, (directeur RIVM), een kindermoordenaar is. Joost Knevel is slachtoffer van satanische rituelen waarbij volgens hem Jaap van Dissel als moordenaar is betrokken. Joost Knevel heeft ook een tijd in de gevangenis gezeten.

Video over Joost Knevel ► https://www.bitchute.com/video/JL4vWKU1q7nW/

De derde detentie die meetelt voor de ISD maatregel

De laptop van Bart werd gestolen volgens Bart. Nadat Bart daarna drugs heeft gebruikt en alcohol heeft gedronken in een hotel heeft Bart een barkeeper van de bar in het hotel bedreigd en gezegd dat hij iedereen zou afknallen. Het is logisch dat dan de politie of 112 wordt gebeld. Bart beweert dat iemand hem in het hotel heeft gedrogeerd. Bij controle van zijn bloed werden sporen van drugs gevonden. Wij hebben gezien op een vlog die Bart zelf maakte, dat hij tijdens die vlog drugs (hasj in een plastic zakje) kreeg aangeboden toen hij zich nog op de openbare weg bevond.

Hoe nu verder?


Is de opgelegde ISD maatregel aan Bart van Well terecht?

Dat is de vraag waar wij ons allemaal over mogen gaan buigen.

De directie van de gevangenis (PI Zutphen) heeft besloten, nadat Bart op 13-10-2022 werd teruggeplaatst naar de PI Zutphen dat Bart geen aanspraak meer kan maken op zijn AO status, terwijl hij daar wel recht op heeft.

Zolang Bart zijn trauma's niet heeft verwerkt bestaat de kans bij overmatig alcohol en/of drugsgebruik dat Bart in dezelfde fout kan gaan. Bart beseft dit terdege.

Bart heeft nog nooit EMDR therapie gehad voor zijn opgelopen trauma's. De PTSS die hieruit voortvloeide is een gevolg van zijn onverwerkte trauma's. Getraumatiseerde mensen vluchten vaak in overmatig gebruik van alcohol en drugs, zodat zij hun gevoelens en emoties kunnen onderdrukken.

Bart wil absoluut geen psychofarmaca (medicatie) slikken.  

Bart mag nu 2 of 3 uur per dag zijn cel uit.

De rest van de tijd zit Bart opgesloten.

De vraag is nu hoe het huidige beleid in de gevangenis de werkelijke oorzaak en de problematiek van Bart van Well op denkt te gaan lossen de komende kleine anderhalf jaar die Bart nog te gaan heeft, voordat hij weer teruggeplaatst gaat worden in de samenleving.