Vertaal deze pagina naar:

BEN JIJ NOG AAN HET WORSTELEN MET JEZELF?

02-02-2024

Een interessant en boeiend gesprek.

Na het beluisteren van dit gesprek krijg je vanzelf meer inzicht in jezelf, waarmee je aan het werk kan in je eigen aardse leven. De sleutel is dat je je onbewuste brein zelf kunt herprogrammeren, echter moet je wel eerst weten hoe je dat kunt ontdekken en zelf kunt toepassen.

Rob Droog: oprichter en trainer van Blijvend anders

"Blijvend anders" biedt expertise in de analyse van denk-, voel- en behandelingsprocessen en begeleidt via "De digitale cursus van Blijvend anders" mensen bij het implementeren van duurzame veranderingen op deze gebieden.

De benadering vanuit Blijvend anders integreert wetenschap én mystiek, waarbij zowel meetbare als niet-aantoonbare aspecten van het leven worden betrokken. Door deze vernieuwende benadering is er een complete aanpak ontstaan. 

Verandering in je houding en gedrag, in denken, voelen en handelen, zal namelijk alleen succesvol kunnen zijn als alle aspecten waaruit houding en gedrag is ontstaan ook daadwerkelijk meegenomen worden in de gewenste verandering.

Meer info zie website: https://www.blijvendanders.nl/rob-droog/

Hopelijk helpt dit artikel jouw als lezer verder om tot meer begrip en sturing te komen van je eigen leven en beleven…. Het boek kun je bestellen met de onderstaande link.

https://www.blijvendanders.nl/boek-blijvend-anders-veranderen-doe-je-zo/

ONZE NIEUWSBERICHTEN

De missie van Mirei is om mensen te begeleiden op het spirituele pad, hun bewustzijn te verruimen en om meer liefde in de wereld te brengen.

Het is nu de hoogste tijd om er bij stil te gaan staan en er daadwerkelijk iets mee te gaan doen, de tijd van wegkijken is voorbij!