Vertaal deze pagina naar:

STICHTING RESTORE JUSTICE

11-08-2022

Een initiatief tot herstel van vertrouwen in de rechtsstaat


STICHTING RESTORE JUSTICE

Wie zijn zij?

Op vrijdag 23 augustus 2016 hebben zij, de initiatiefnemers, de Stichting Restore Justice opgericht:


Zij vormen het bestuur dat bestaat uit oud-gevangenisdirecteuren en een oud-bestuurder van een Tbs-kliniek. Daarnaast kent Restore Justice sympathisanten en donateurs.


Zij vragen aandacht voor een aantal vermoedelijke ernstige misstanden in de top van Veiligheid en Justitie. Hoewel die misstanden herhaaldelijk door o.a. de bestuursleden met argumenten worden aangekaart bij Parlementsleden, in de media en bij de Minister van Veiligheid en Justitie, worden die misstanden niet serieus onderzocht.


Reacties van de bewindspersonen, en ook hun antwoorden op Kamervragen, zijn ontwijkend, vaag en zonder weerlegging van argumenten. Dit leidt tot wantrouwen in het functioneren van de rechtsstaat.


De stichting Restore Justice wil dat de door haar aangedragen zaken serieus worden onderzocht en geadresseerd met als doel het vertrouwen in de rechtsstaat te herstellen.


Zo tracht de stichting voldoende steun te verwerven voor een wettelijk burgerinitiatief, dat de Tweede Kamer ertoe verplicht te spreken over de noodzaak van een Parlementaire Enquête naar vermoeden van machtsmisbruik en (ambtelijke) misdrijven gepleegd door topambtenaren en bewindspersonen bij V&J.

Website ► https://restorejustice.nl/over-ons

Bestuur:


Jacques van Huet, voorzitter

Jos Poelmann, secretaris

Bart Molenkamp, penningmeester

Frans Douw, bestuurslidEen persoonlijke boodschap van Bart van Well vanuit de gevangenis:


Donderdag 11-08-2022


Bart van Well vraagt om de website van de Foundation zoveel mogelijk te delen, zodat Nederland gaat inzien wat er werkelijk aan de hand is.

Bart heeft hiervoor meerdere malen zijn nek uitgestoken en zijn leven op het spel gezet (zie de onderstaande video).

Bart z'n verhaal is bewust kapot gemaakt door de Nederlandse media, omdat er hoogwaardigheidsbekleders en topambtenaren bij betrokken zijn vanuit de politiek en justitie.

Zelfs premier Rutte bemoeide zich met het dossier van Demmink.

Doe zelf ook onderzoek!

En bestudeer de onderstaande websites.

https://dezedagen.com/wat-weet-rutte-over-demmink/

https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

Stuur Bart een kaartje of brief:


Onderschat nooit wat fijne woorden kunnen betekenen voor iemand die (tijdelijk) niet in Vrijheid kan leven. Bart zit ondertussen alweer bijna een jaar vast en zit nog opgesloten in de gevangenis tot 2 februari 2024.


Tip: Schrijf ook Uw telefoonnummer erbij,

zodat Bart U eventueel kan bellen!


Het postadres is:

PI ACHTERHOEK
T.a.v. Bart van Well (reg.nr. 913113)
Afdeling A - Cel 9
Verlengde Ooyerhoekseweg 21
7207 BJ ZUTPHEN


Voorgeschiedenis Bart van Well


Wanneer jullie deze video beluisteren kun je lezen en horen wat Bart van Well is overkomen toen hij als minderjarige van huis wegliep en naar Amsterdam vertrok. Dit is de reden waarom Bart op volwassen leeftijd is gecrashed en uiteindelijk in de goot belandde van de samenleving en nu nog 2 jaar in de gevangenis dient te blijven, omdat de officier van justitie Bart in januari 2022 tot veelpleger heeft veroordeeld (na 3 eerdere detenties).

Bart van Well is kroongetuige van het Rolodex onderzoek en de Demmink doofpot.

DONATIE


Door een Donatie te doen steunt U Bart van Well, slachtoffer van seksueel misbruik, kroongetuige van het ROLODEX-onderzoek en kroongetuige van de Demmink doofpot. Tevens helpt U Bart van Well en andere slachtoffers van seksueel misbruik om een nieuw leven op te bouwen.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl