Vertaal deze pagina naar:

DE CHILD LIVES MATTER (CLM) BEWEGING IN NEDERLAND WERKT SINDS KORT SAMEN MET DE BART VAN WELL FOUNDATION ❤️

15-07-2023

Child Lives Matter (CLM) is een beweging van en voor de bevolking!

De Child Lives Matter beweging in Nederland werkt sinds kort samen met de Bart van Well Foundation. Deze samenwerking is tot stand gekomen doordat de bevolking zich nu aan het verbinden is. Dit zijn hele goede en mooie ontwikkelingen die nu gaande zijn in Nederland.

Video's over satanisch ritueel misbruik (SRM)

CLM richt de aandacht op kinderen die terecht zijn gekomen in de kinderhandel en het pedo netwerk, en maakt bewust wordende video's over satanisch ritueel misbruik (SRM) waarin beeldmateriaal wordt getoond, om de bevolking inzicht te geven in de wereld die pas waargenomen wordt wanneer je er attent op wordt gemaakt.

Kom nooit aan Gods kinderen!

Iedereen blijft met zijn poten van kinderen af!

Een ieder die zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik zal zich persoonlijk moeten verantwoorden voor het Tribunaal van Gerechtigheid.

Child Lives Matter zorgt voor verbinding!

Zij laten een wereld zien waarvan velen niet wisten dat deze bestond.

Draag zelf de boodschap uit en bestel een T-shirt

Wanneer je de Child Lives Matter beweging graag wilt ondersteunen kun je dat doen door een dames of heren T-shirt te bestellen. Klik hier voor de shop.

WITTE MARS

Child Lives Matter bereidt in Nederland momenteel een tweede WITTE MARS voor met de Bart van Well Foundation, in samenspraak met Max van den Berg, om aandacht te vragen en te krijgen voor de slachtoffers die satanisch ritueel misbruik hebben meegemaakt in hun leven en alle slachtoffers van een falende justitie en gebrek aan slachtofferhulp.

Klik op de onderstaande button voor meer info.