Vertaal deze pagina naar:

BRYAN ROY (OUD-VOETBAL INTERNATIONAL) OVER DE RECHTSZAAK VAN JOOST KNEVEL (SLACHTOFFER VAN SATANISCH RITUEEL MISBRUIK)

02-08-2023

Bryan Roy oud-international, spreekt zich uit over de rol van de media en de rechterlijke macht!

Op de bovenstaande foto is Joost Knevel (slachtoffer van satanisch ritueel misbruik) te zien in een T-shirt van het 'Fight For Your Right' project, wat Joost op 20 mei 2023 uit naam van de Bart van Well Foundation overhandigd kreeg van Dienie Kars (Ambassadrice Bart van Well Foundation). 

Zie onderstaande foto.

Klik op de onderstaande button voor info over het 'Fight For Your Right' project.

Video

Hieronder staat de URL (link) van de video (hoor- en wederhoor), zodat je het verhaal van beide kanten (vanuit de bevolking) kunt beluisteren, over het criminaliseren van bezorgde mensen die zich in het openbaar uit durven te spreken over de eigen criminele (r)overheid. De video is Nederlands gesproken. In het laatste gedeelte van de video is veel aandacht voor Joost Knevel.

Video ► https://odysee.com/@freemindmedia046:f/-en--VID_20230620_200437_826:4

Joost Knevel (slachtoffer van satanisch ritueel misbruik)
Joost Knevel (slachtoffer van satanisch ritueel misbruik)

Bericht van Joost Knevel

Bedankt lieve mensen voor de enorme steun die ik heb gekregen tijdens mijn detentie en ook nadat ik vrij gekomen ben! Duizenden kaarten heb ik ontvangen, ook uit verre oorden... De advocaat die eindelijk betaald is... Alleen had ik dit niet gekund. 

Ik heb besloten niet in cassatie te gaan,. Hoef me eindelijk niet meer te melden bij de terrorisme afdeling van de reclassering. Eindelijk kan ik beginnen met het opbouwen van mijn leven na alles wat er gebeurd is en vaker en langer bij mijn kinderen zijn.

Er zijn veel fouten gemaakt en justitie heeft niks onderzocht.We gaan nu kijken hoe en wat we daar nog mee kunnen doen. Daarom vraag ik jullie om hulp, niet alleen om mijn leven weer op te bouwen maar ook om stappen te ondernemen tegen het in en in verrotte justitie apparaat.

Nogmaals bedankt allemaal God bless.


Steun Joost Knevel door een bedrag over te maken.

Account holder: Joost Knevel

BIC: TRWIBEB1XXX

IBAN: BE76 9674 0892 6195

Wise's address: Avenue Louise 54, Room S52,  Brussels 1050 Belgium.