Vertaal deze pagina naar:

BART VAN WELL WIL NU AAN ZICHZELF GAAN WERKEN EN TREKT ZICH TERUG!

23-01-2023

Een goed besluit van Bart van Well om aan zichzelf te gaan werken!


Bart belde gistermiddag en heeft aangegeven zich terug te trekken en aan zichzelf te willen gaan werken. Bart heeft gesproken met zijn mental life coach Rob Waterlander en besloten dat hij de komende tijd rust zal gaan nemen.

Bart zegt nu voor zichzelf te moeten gaan kiezen, daar hij er anders aan onder doorgaat. Bart zei dat het nu klaar is, z'n eigen Real Life Show als Cabaratier. Hij heeft nu 25 jaar achter de rug nadat z'n herinneringen van seksueel misbruik in zijn jeugd weer boven kwamen.

Rob Waterlander speelt in het leven van Bart een belangrijke rol en is al meer dan 10 jaar als mental life coach aan zijn zijde. Rob kent Bart door en door. Hij kent zijn sterke maar ook zijn zwakke punten.

Wij wensen Bart veel Wijsheid, Kracht en Liefde toe op zijn pad ❤️


De Bart van Well Foundation gaat verder.

Blijf ons volgen en ons ondersteunen!

Wij blijven ook Bart ondersteunen op zijn pad.


Doen jullie dat ook?

Door kaartjes te blijven zenden?

En hem financieel te blijven ondersteunen?

Weet en besef wat fijne woorden kunnen betekenen voor iemand,

die (tijdelijk) niet in Vrijheid kan of mag leven.


PI Zutphen
Bart van Well (Reg.nr. 9131113)
Afdeling A - Cel 37
Verlengde Ooyerhoekseweg 21
7207 BJ  Zutphen (NL)

Klik op de onderstaande button hoe je Bart financieel kunt ondersteunen.

Rob Waterlander is het brein achter de website "CHILDREN ON TOUR"


Op de website van CHILDREN ON TOUR is het volgende te lezen:


(Vertaald vanuit het Engels)

We zijn toegewijd aan het stoppen van het snelle en gemakkelijke gebruik van luchtvaartmaatschappijen door organisaties voor kinderhandel om hun slachtoffers wereldwijd te vervoeren. Iedereen kan een kind op een luchthaven afzetten en een onbegeleide minderjarige dienst inhuren om het kind door de beveiliging naar een luchtvaartmaatschappij te krijgen. Op de plaats van bestemming wordt het kind door een andere UM-dienst door de douane begeleid en overgedragen aan de naam die in de UM-papieren is opgegeven. De mensenhandelaar hoeft de luchthaven van vertrek niet eens op. Aan de andere kant kan het ook een vertegenwoordiger zijn van de pedofiel, bordeel of mensenhandelaar - zelfs een autoservice. Zolang het ID maar overeenkomt met de naam op de UM-papieren. Wij zijn van mening dat dit niet voldoende is.

Momenteel wordt er meer gedaan om nagelknippers buiten vliegtuigen te houden. Er wordt zeker veel gedaan om te proberen wapens en mensen op de no-fly-lijst van vliegtuigen te houden, en we vinden dat er ook aandacht moet worden besteed aan de stemloze slachtoffers die alleen worden gevlogen, op tournee van misbruiker naar misbruiker.

Er zijn ook nieuwsberichten van veel spraakmakende mensen die betrokken zijn geweest bij seksfeesten en andere schandalen met minderjarige slachtoffers, gewoonlijk 'hoeren' of 'prostituees' genoemd. Toch gaat niemand gewoonlijk in op de details van waar de kinderen vandaan kwamen, hoe ze werden verkocht (wie ze verkocht en voor hoeveel). Autoriteiten lijken enkele van de bekendere pedofieleringen en hun slachtoffers te negeren, ook al zijn catalogi en databases met gezichten en leeftijden van te koop aangeboden kinderen aan het licht gekomen.

Website ► https://www.childrenontour.org/about-us.html

Nu bent U ook kennisdrager geworden na dit gelezen te hebben.


STOP MISBRUIK VAN KINDEREN!

Bart van Well en Rob Waterlander