Vertaal deze pagina naar:

ANONIEM DOSSIER:

AD-030223-B1

Dit is een anoniem dossier van incest, seksueel misbruik en satanische rituelen (SRM).

Anoniem dossier / Voorgeschiedenis

Dit bericht kwam bij de Foundation per e-mail binnen.


Gegevens:


Datum mail: 03-02-2023 15:18

E-mailadres: d_cyprress@hotmail.com

Naam: Maurice van de Vate (Gordon).

Telefoon: 0642140852


Hulpvraag

Ik ben satanisch ritueel misbruikt.Wil graag een gesprek met een vertrouwenspersoon, een gesprek met een therapeut, informatie, zie mijn bericht.
Bericht


Graag wil ik de waarheid naar buiten brengen wie ik voor dood heb achtergelaten nadat ik mijn verzonnen relatie van 16 jaar opgezet heb om 3 moorden te plegen en de vrouw heb geïnjecteerd met een dodelijk goedje.

Ik heb 2 kinderen met mijn eigen zus en heb hier nu een relatie mee en woon samen met deze misbruikers. Het feit dat ik moet leven met een vrouw die zwaar gedupeerd is geraakt door mijn handelingen en gechanteerd ben door mijn zus Lenny van de Vate en Barbara Trouwee met dochter Esmay van der Blom wonende Bachstraat 452 in Leiden.

De vader P.H.M. Zonneveld is vermoord en ben daar met mijn gezin verantwoordelijk voor. De Amerikaanse stafford LOTUS de hond van Sophia Zonneveld heb ik ook vergiftigd. In 2015 heb ik Sophie haat kind laten aborteren en zag haar eronder doorgaan. Alles is haar afgepakt en voor dood achtergelaten.

Deze trauma's komen voort van mijn familie Edward Jonker +31621848498 en Henriette van Rijn +31618726464. Beide vrijmetselaars en werkzaam voor de zwarte cult.

De dochters van mijn moeder, mijn zussen Lonneke Jonker en Nouchka Jonker, en mijn moeder Ada Spaargaren, hebben hier 16 jaar aan meegewerkt om Sophie te pijnigen. Ik heb haar afhankelijk van drugs gemaakt vanwege het feit dat ik niet wilde wat ik had meegemaakt omdat ze mij zou verlaten. Alles onder dwang en tegen mijn zin. Ik ben als jongen verkracht door een priester en door mijn zus en buurvrouw. Alles om Sophie pijn te doen. Ik heb geen idee waar ze is of nog leeft. Ik krijg af en toe wel mail van haar maar geen idee of ze het is.

Van jongs af aan verdoof ik mijzelf met alcohol, cocaïne weed en alles wat mij eraan herinnerde van het satanisch misbruik. Graag wil ik dit naar buiten brengen. Ik woon anoniem vanwege de incest. Mijn stiefvader Edward en vrouw Henriëtte met bijbehorend nummer zijn bereikbaar mocht ik niet kunnen opnemen vanwege de verbiedingen van mijn zus.


Ook mijn moeder Ada Spaargaren weet hier vanaf, 0642180333.Ik mag er niet over praten vanwege het verbond van de cult.

Maurice M.F.C. van de Vate (Gordon), vader van Robbie en Mira van de Vate.

0642140852

d_cyprress@hotmail.com

Alphen a/d Rijn.


Mijn kinderen uit incest en pedofilie van mijn zus Lenny van de Vate.

https://www.facebook.com/lenny.vandevate

Mailverkeer:


Mail 03-02-2023


Onderwerp: MELDPUNT SEKSUEEL MISBRUIK


Hallo Maurice/Gordon,

Dank voor Uw getuigenis en de informatie.

Het zal niet makkelijk zijn geweest voor Uzelf en de vele andere slachtoffers.

Sterkte met Uw leven en Uw verleden.


Even vooraf enkele vragen, (voordat wij U verder kunnen verwijzen):

1. Heeft U Uw verhaal reeds eerder en/of ergens anders verteld?

2. Hoe oud bent U nu zelf?

3. Wat ziet U nu zelf als beste oplossing voor Uzelf?

4. Wat ziet U nu als beste oplossing voor de daders en andere slachtoffers?


We vernemen graag Uw reactie.