Vertaal deze pagina naar:

NIEUWSBERICHTEN

Volg hier de actuele nieuwsberichten over Bart van Well en van de Foundation.

Bart van Well heeft nog een lange zit voor de boeg.

Tot 02-02-2024 zit Bart in de gevangenis in verband met een opgelegde ISD maatregel.

De twee jaar extra gevangenisstraf kreeg Bart van Well opgelegd vanwege drie eerdere detenties.

Laatste Update: 30-11-2022


Bart van Well zit momenteel opgesloten in de gevangenis (PI Zutphen). Bart heeft het zwaar nu, heel erg  zwaar. Wat kunnen we nu doen voor Bart? Voor Bart bidden • Bart bezoeken • Videobellen • Een T-shirt  bestellen met FREE Bart van Well • Vrijwilliger worden van de Foundation • Bart een kaartje of brief toezenden • Bart financieel ondersteunen • Iedere week een Support actie houden: In Liefde & Vrede ❤️

Meer ideeën zijn welkom!


info@bart-van-well-foundation.nl

De wens van Bart van Well, om een officiële stichting op te gaan richten voor slachtoffers van seksueel misbruik, met daaraan verbonden zijn eigen voor- en achternaam, komt steeds dichterbij.

Vandaag zou Bart van Well z'n behandelplan aangeboden krijgen in de gevangenis. Bart blijft tot 04-02-2024 in detentie, mits er veranderde omstandigheden plaatsvinden. Dit is door de rechter bepaald in een rechtszaak op 18 januari jl.

Steun ook andere slachtoffers van seksueel misbruik en satanisch ritueel misbruik, laat Uw hart spreken!

DONATIE

U bent tot niets verplicht, maar met een Donatie (klein of groot) kunnen wij onze Missie voortzetten. Naast Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik) kunnen wij dan ook andere slachtoffers van mishandeling, seksueel misbruik en satanische rituelen ondersteunen door ze een stem te geven.

En kunnen wij tevens dit platform stapje-voor-stapje professioneler maken.

Dank jullie wel voor jullie steun!

Het delen van dit platform is ook fijn 💙