Vertaal deze pagina naar:

WIE ZIJN DE MENSEN ACHTER BLUE TRUTH EN WAT ZIJN HUN WERKELIJKE INTENTIES?

01-10-2022

We weten inmiddels dat veel uit huis geplaatste kinderen in het pedo netwerk terechtkomen. Vandaar dat Blue Truth onze aandacht heeft gekregen om onderzoek te gaan doen naar Blue Truth.


Of er werkelijk door medewerking van Blue Truth kinderen herenigd gaan worden met hun ouders is voor ons nog een open vraag!

De 'wakkeren' zeggen dat de 'slapers' niet blind moeten geloven wat er in de media wordt beweerd.
Dit geldt echter ook voor uitspraken van de strijders die de medestrijders beschuldigen: geloof niet alles wat er wordt beweerd!


Op de website van Blue Truth is het volgende te lezen:


Waar is Uw kind?

Blue Truth is recent gestart met het project Rechercheursteam en werkt hierin samen met andere partijen. Een van de samenwerkende partijen is onderstaande website. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking en hopen dat het een goed resultaat mag opleveren.

De beheerder van de website stelt zijn nieuwe initiatief graag voor: 

https://www.waarismijnkind.online/verdwenen_kinderen


Het Burgerinitiatief van Blue Truth


Onder het motto: "Alle beetjes helpen" is dit burgerinitiatief gestart.

Ons team staat er versteld van dat er door dit toeslagenschandaal zo'n enorme groep kinderen momenteel onvindbaar blijken te zijn. Jeugdzorginstellingen hebben kennelijk kinderen uit huis geplaatst en daarbij niet geregistreerd waar deze kinderen zijn onder gebracht of weten om een andere reden niet waar deze groep kinderen is gebleven.

Onze hoop is dat, door het groot aantal mensen wij in Nederland hebben, deze kinderen snel gelocaliseerd kunnen worden en dat de politiek en Jeugdzorginstellingen nu eens werkelijk stappen gaan zetten om gedane zaken recht te zetten en verder leed te voorkomen.

Meer info ► https://www.bluetruth.nl/actueel/waar-is-uw-kind/

Wij, de Bart van Well Foundation zijn nu druk bezig met ons eigen onderzoek!


Het 'lijkt' erop dat er nu eindelijk actie wordt ondernomen door de initiatiefnemers van Blue Truth. Dit zijn volgens Francisco de Valk hijzelf en een groep mensen met een politieachtergrond, mensen die nog in actieve dienst zouden zijn van de politie. Ze zouden beschikking hebben over vele dossiers en bewijsmateriaal. Wij schreven niet voor niets 'lijkt, omdat wij tot heden nog geen positieve geluiden uit de samenleving hebben gehad over Blue Truth.

Tip: Ga ook eens in gesprek met Fransisco de Valk. Wij hadden al eerder contact met hem, de beheerder van de website Blue Truth. Echter wil hij (Francisco) veel vragen NIET beantwoorden.

Dat kan zijn omdat hij bang is...


Of iets te verbergen heeft...


Francisco de Valk is te bereiken middels zijn Facebook account.

https://www.facebook.com/franciscodeevee


Wanneer je de website van Blue truth gaat bekijken krijg je vanzelf vragen zoals:


Is de website Blue Truth het zoveelste vangnet van de (r)overheid?

Wanneer je de video van Francisco de Valk hieronder beluisterd zou je eerder denken dat het een verdienmodel is van hemzelf en zijn eigen zakken ermee vult?

Is dit het zoveelste verdienmodel ten koste van gedupeerden?

Of heeft Blue Truth toch goede en juiste intenties?


 Wij, onze Bart van Well Foundation, houden met alle opties rekening. Echter kun je tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn. Maar willen wij U deze informatie niet onthouden. Wij mogen en kunnen tenslotte nu zelf een keuze maken.

Wij kunnen gezamenlijk een proef op de som gaan nemen.

Het is aan ons wat we er wel of niet mee doen.


Wie heeft reeds negatieve of positieve ervaringen met de website Blue Truth?

Onze Ambassadeur Bart van Well heeft er zelf geen vertrouwen in en reikte ons team de volgende info link aan: https://videre.fail/hoe-bluetruth-zijn-medewappies-weer-probeert-op-te-lichten/

Ondertussen weten wij natuurlijk ook dat Videre iedereen belachelijk maakt die met teveel Waarheid op de proppen komt. Tip: Probeer daar wel doorheen te kijken.

Wie is Francisco de Valk?


De beheerder van de website Blue Truth vertelt over zijn loopbaan.

Op de website Blue Truth is voorts het volgende te lezen:

Met dit online platform willen we de verdwenen kinderen die door de toeslagenaffaire uit huis zijn geplaatst proberen terug te vinden. We willen daarnaast de politiek en Jeugdzorg-instellingen bewegen om de verdwenen kinderen op deze website weer in contact te brengen met hun ouders.


Website ► https://www.bluetruth.nl/actueel/waar-is-uw-kind/

Francisco de Valk

Francisco de Valk, beheerder van de website Blue Truth.
Francisco de Valk, beheerder van de website Blue Truth.

Tip: Volg Uw eigen buikgevoel.

Onze Foundation probeert nu uit te vinden of we Blue Truth kunnen vertrouwen JA of NEE.

In het geval van NEE zetten wij Blue Truth definitief op onze zwarte lijst van charlatans.

Wij zijn erg benieuwd naar Uw eigen onderzoek en/of informatie.


Uw reacties zijn welkom op het volgende e-mailadres.


info@bart-van-well-foundation.nl

Binnengekomen reacties:


"De kinderen zijn verdwenen in de tunnels van Nederland,
kijk onder Zandvoort, je zult het niet geloven."


"Het spijt me te moeten zeggen dat Blue Truth een fake organisatie is, bestaande uit AIVD agenten die willen uitpuzzelen wie en wat iets over verdwijnen kindjes weet. Overheid is bang voor de woede van de bevolking als ze achter komen dat hun kinderen zijn ontvoerd en gemarteld voor adrenochrome. Daarom is deze organisatie opgericht om iedereen die er iets over weet de mond te smoren.

Onder andere ik."