Vertaal deze pagina naar:

OP 13-10-2022 WERD BART VAN WELL VANUIT DE KLINIEK TERUGGEPLAATST NAAR DE GEVANGENIS

13-10-2022

Bart van Well is vandaag (13-10-2022) teruggeplaatst vanuit kliniek De Kijvelanden naar de gevangenis, de PI in ZutphenBart wilde geen medicijnen (psychofarmaca) gaan slikken!

Bart moest terug naar de gevangenis omdat Bart van Well in de kliniek de Kijvelanden geen medicijnen wilde gaan slikken, die zijn psychiater en de psychiater in opleiding hem wilden voorschrijven. De medicijnen waren volgens zijn psychiater en psychiater in opleiding nodig ter ondersteuning van de EMDR therapie die ze Bart wilden gaan geven om zijn PTSS te behandelen, die hij in zijn jeugdjaren en de jaren erna opliep.

Bart belde ons vanmiddag dat hij goed is aangekomen in de gevangenis.

Bart hield zich groot, het kostte hem wel enige moeite, wat logisch is. De dappere Bart die liever een stuk van zijn Vrijheid inruilde, zodat hij geen verplichte psychofarmaca (haldol, risperdal en quetiapine) hoefde te gaan slikken in de kliniek. Deze medicijnen wilden zijn psychiater Linda Hoek en psychiater in opleiding Bas de Kruijff aan Bart voor gaan schrijven, ter ondersteuning van de EMDR therapie.

In de extra beveiligde gevangenis in Zutphen zal Bart veel minder vrijheden hebben.

Bart heeft daar geen eigen telefoon of de mogelijkheid om internet te gebruiken. Het zal daarom nu een stuk stiller zijn op de tijdlijn van zijn Facebook. Blijf het Facebook account wel volgen van Bart, zodat we met elkaar kunnen verbinden en in gesprek kunnen gaan met elkaar om Bart verder te kunnen ondersteunen met eventuele acties en bijeenkomsten in de toekomst.

Bart z'n Mensenrechten werden genegeerd en overschreden!

Er wordt door de juridische ondersteuning van Bart overwogen om een rechtszaak aan te gaan spannen tegen de bovengenoemde psychiater en psychiater in opleiding. Zij zullen dan persoonlijk aansprakelijk worden gesteld van vrijheidsberoving, het negeren en het niet inwilligen en schenden van Mensenrechten (de Universele Rechten van de Mens) en het opzettelijke willen vergiftigen, met voorbedachte rade, van het lichaam en de psyche van Bart van Well door psychofarmaca.

Meer info ► https://youthforhumanrights.nl/mensenrechten/30-mensenrechten/


We zijn allemaal trots op jou Bart 💙


Het leven in de gevangenis is veel zwaarder voor Bart, maar toch koos Bart liever voor zijn eigen gezondheid!

Bart riskeerde dat hij terug zou moeten naar de gevangenis, wanneer hij de voorgeschreven medicatie zou weigeren, waar inderdaad ook voor gekozen werd door diegenen die hierover beslisten. In de kliniek De Kijvelanden zat Bart ook achter gesloten deuren, maar had daar veel meer vrijheden. Bart had daar beschikking over zijn eigen telefoon en internet en had daardoor veel contact met de buitenwereld.

Het contact met zijn kinderen stond net op het punt om te gaan herstellen door bezoeken aan Bart. Ook dat zal meegenomen worden in de eventueel aan te spannen rechtszaak.


Stuur Bart een kaartje of brief


Stuur Bart een kaartje of brief, om hem een hart 💙 onder de riem te steken, vergezeld van een paar fijne woorden die hem Kracht gaan geven om de strijd in zijn erkenning voort te kunnen zetten en de tijd dat Bart opgesloten zit te veraangenamen.

Postadres voor kaartjes en brieven:

PI Zutphen
Bart van Well (Reg.nr. 913113)
Afdeling A - Cel 37
Verlengde Ooyerhoekseweg 21
7207 BJ ZUTPHEN


Financiële bijdrage


Voor als U Bart een financiële ondersteuning wilt doen, waar Bart shag, fruit en eten van kan kopen in de gevangenis. Dan hoeft Bart niet het aangeboden gevangenis eten te eten wat in de magnetron warm gemaakt moet worden.

Wanneer je in de gevangenis zit word je uitkering stopgezet, dus ook bij Bart.

Gebruik de onderstaande link wanneer U een financiële bijdrage wilt doen.

Het Mytelio nummer van Bart is: 30564462.

Dit nummer dient U bij Mytelion in te vullen, zie onderstaande website.

https://www2.mytelio.nl/Topup/AnonymousTopup


Wij, de Bart van Well Foundation,

wensen Bart heel veel Liefde, Sterkte en Kracht toe 💙


Uw hulp en ondersteuning is voor de toekomst zeer gewenst!

Hulp en ondersteuning van U is zeer gewenst, zodat Bart van Well niet alleen staat in zijn strijd om erkenning te krijgen over de corrupte en satanische (r)overheid, die zelf betrokken zijn bij zeer grote en smerige zedenmisdrijven. 

Tot 02-02-2024 zit Bart van Well gevangen, slachtoffers worden opgesloten en de daders lopen vrij rond, we leven in een omgekeerde wereld!

Bart zit tot 02-02-2024 in de gevangenis, omdat hij zijn terechte boosheid en onmacht niet kon bedwingen over het feit dat Demmink en andere hooggeplaatsten nog steeds vrijuit gaan in Nederland en dat Bart aan zijn lot werd overgelaten. Doordat Bart eerder hierdoor drie keer in de gevangenis belandde kreeg Bart begin 2022 een extra vrijheidsstraf opgelegd door de rechter van 2 jaar.

Hoe is de Bart van Well Foundation ontstaan?

Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik als minderjarige en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek, wat indertijd van bovenaf werd stopgezet, omdat er bekende namen van Nederlandse topambtenaren, waaronder Demmink en Wabeke, in het onderzoek als dader van seksueel misbruik opdoken. Bart van Well is tevens kroongetuige in de beruchte Demmink-zaak (Demmink doofpot), waarin Demmink tot heden nog steeds vrijuit ging, omdat Demmink tot heden beschermd wordt door de zittende orde (omgekochte en/of gechanteerde rechters).

Steun Bart van Well en de Foundation om erkenning te krijgen!

Steun Bart van Well in zijn strijd om erkenning te krijgen wat hem overkwam in zijn eigen land, Nederland, waar hij is geboren. In het buitenland wordt reeds sinds 2012 aandacht geschonken aan Bart van Well, die in zijn jeugdjaren slachtoffer werd van een pedo netwerk in Amsterdam waarbij hoge topambtenaren en hooggeplaatsten (rechters, advocaten en koningshuis) waren betrokken.

Doe onderzoek!


Doe zelf ook onderzoek in deze grootste zedenzaak en doofpot van Nederland waar hoge topambtenaren en het koningshuis bij zijn betrokken!

In het buitenland publiceerden zij eerder deze video over Bart van Well als anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek!


Bart z'n eerdere getuigenis over seksueel misbruik in Amerika (2012)

DONATIE

U bent tot niets verplicht, maar met een Donatie (klein of groot) kunnen wij onze Missie voortzetten. Naast Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik) kunnen wij dan ook andere slachtoffers van mishandeling, seksueel misbruik en satanische rituelen ondersteunen door ze een stem te geven.

En kunnen wij tevens dit platform stapje-voor-stapje professioneler maken.

Dank jullie wel voor jullie steun!

Het delen van dit platform is ook fijn 💙


Geld inzamelen | Doneeractie.nl