MILDRED ROETHOF GAAT EEN DOCUMENTAIRE MAKEN OVER HET LEVEN VAN BART VAN WELL

26-08-2022

Mildred Roethof is programma-en documentairemaker en gaat het leven van Bart van Well verfilmen!

Hoe Bart van Well als 15-jarige (na drogering) in het pedo-netwerk kwam in Amsterdam in de jaren 80 en daar de lusten van Topambtenaren en BN-ers moest bevredigen.


Mildred Roethof is een zus van Gerald Roethof. De laatstgenoemde is geen onbekende en is de huidige advocaat van Bart van Well.

We zijn erg verheugd dit te kunnen mededelen, zodat Bart van Well eindelijk de waardering gaat krijgen waar hij al jarenlang voor aan het strijden is.

Eindelijk gaat er Gerechtigheid komen voor Bart van Well en vele andere kinderen die seksueel misbruik en/of satanisch ritueel misbruik hebben meegemaakt. Er komt ook Gerechtigheid voor vele babies en kinderen die het niet meer na kunnen vertellen, omdat ze vermoord werden.

Bart van Well is kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en kroongetuige in de Demmink-zaak en getuigde reeds circa 10 jaar geleden in Amerika over zijn daders en wat hem is overkomen in de jaren 80 en 90 toen hij ongewild in het pedocircuit was gelokt als minderjarige van 15 jaar oud.

De documentaire zal veel stof laten doen opwaaien in Nederland, wanneer het verhaal van Bart van Well naar buiten gaat komen.

Insiders die veel over de Rolodex-zaak en de Demmink-zaak weten zullen worden uitgenodigd om verslag te doen van hun informatie.

Veel mensen zullen dan pas gaan beseffen in welke wereld van viezigheid, ellende, leugens en bedrog ze leven wanneer alles naar buiten gaat komen over de vele doofpotten, het nep koningshuis, topambtenaren en BN-ers.

Bart van Well is te horen als getuige in de onderstaande video


De video hieronder is in het jaar 2012 reeds gepubliceerd en er is tot heden nog steeds NIETS mee gedaan door het OM (Openbaar Ministerie) in Nederland.

DONATIE


U bent tot niets verplicht, maar met een Donatie kunnen wij Bart van Well en andere slachtoffers van seksueel misbruik en satanische rituelen ondersteunen en onze Foundation stapje-voor-stapje professioneler maken.

Dank U wel.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl