Vertaal deze pagina naar:

FREE BART VAN WELL SAMENKOMST OP ZATERDAG 29 OKTOBER 2022

26-10-2022

Door Zutphenaren wordt op zaterdag 29 oktober bij de gevangenis (PI Zutphen) een Samenkomst voor Bart van Well gehouden!


FREE BART VAN WELL 💙Samenkomst Parkeerplaats voor de gevangenis (PI) tussen 15.30 en 16.30 uur.

We treffen ons aan de voorzijde van de PI (geheel links op de foto). Nog een stukje daarvoor is ruimte om te parkeren en ook aan de overkant van de weg (vanaf de gevangenis gezien).

Iedereen is Welkom, ook diegenen die buiten Zutphen wonen!


Adres: Verlengde Ooyerhoekseweg 21

7207 BJ  ZUTPHEN


Wie langer wil blijven kan eventueel met elkaar in gesprek gaan!


Uiteraard kun je ook iets eerder komen.

Breng zelf wat versnaperingen en lekkers mee!


Tussen 15.30 en 16.30 uur mag Bart een uur uit de cel, dan kan hij de mensen op de parkeerplaats zien en horen vanuit een algemene ruimte in de gevangenis.

Een stukje voorgeschiedenis van Bart van Well


Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik.

Als minderjarige (15 jaar oud) kwam hij in het pedo netwerk terecht in Amsterdam.

Bart is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek. Het Rolodex-onderzoek werd toendertijd van bovenaf stopgezet, omdat er bekende namen van Nederlandse topambtenaren opdoken als dader, waaronder Demmink en Wabeke.

Bart van Well is tevens kroongetuige in de beruchte Demmink-zaak (Demmink doofpot), waarin Demmink tot heden nog steeds vrijuit ging. Demmink wordt tot heden beschermd wordt door de zittende macht (omgekochte en/of gechanteerde advocaten en rechters).

Bart van Well legde op 4 oktober 2012 een getuigenverklaring af in Amerika.

Video ► https://youtu.be/MLcFRXHCE6w

Tot heden is Bart van Well niet erkend als slachtoffer van seksueel misbruik.

Met de gtuigenverklaring is tot heden NIETS gedaan!


T-SHIRTS FREE BART VAN WELL


Tip: Bestel alvast een T-shirt waneer je Bart van Well in de Toekomst wilt gaan supporten, of wilt gaan ondersteunen met de tekst "FREE Bart van Well".

Bestel een herenmaat als je als dame wat gevulder bent.

Sterkte Bart,

jouw tijd is nu aangebroken! De tijd is aangebroken Bart dat jij de aandacht gaat krijgen die jij verdient als anonieme beschermde kroongetuige en slachtoffer van seksueel misbruik waar Nederlandse topambtenaren en hooggeplaatsten als dader bij betrokken zijn.

Het hele kaartenhuis van justitie staat nu op instorten!

Het lied 'Rescue' heeft voor Bart van Well een zeer bijzondere betekenis 💙Veel andere slachtoffers leven namelijk niet meer die in de tijd van Bart van Well in hetzelfde pedo netwerk zaten als slachtoffer van seksueel misbruik.

Wanneer het onderstaande lied ten gehore gebracht gaat worden tijdens de Samenkomst voor de gevangenis zal Bart van Well menig traantje weg moeten pinken of zelfs in huilen uit gaan barsten.

Link video ► https://youtu.be/gYR0xP1j4PY

Het is een wonder dat Bart van Well nog leeft...

Steeds meer mensen raken hier bewust van, Bart zelf ook...

Doe ook onderzoek, zodat ook andere slachtoffers van seksueel misbruik gehoord gaan worden en erkend worden als slachtoffer van seksueel misbruik.

De getuigenis van Bart van Well in Amerika gaat het kaartenhuis van Nederland in elkaar laten storten wanneer de bevolking hier massaal achter gaat komen!

Graag dit artikel delen, in het belang van alle slachtoffers!