Vertaal deze pagina naar:

EEN NARE ERVARING MET LICHAMELIJK LETSEL WAT BART EERDER OPLIEP MET DE POLITIE

23-07-2022

Dit vertelde Bart van Well in een telefoongesprek vanuit de gevangenis, wat hem is overkomen op 31-07-2020 op de Boulevard in Scheveningen.

Op 31-07-2020 vierde Bart van Well, op het Boulevaardse strand in Scheveningen, het feit dat zijn oudste dochter Christy jarig was.

Wat er zich afspeelde op de Boulevard in Scheveningen...


Na een halve dag op het strand te hebben vertoefd wilde Bart terug naar het centrum.

Een paar dagen eerder had Bart een strandtentje bezocht, alwaar hij een biertje had gedronken en een broodje paling had gegeten. Dit kon Bart niet direct afrekenen, omdat zijn bankpassen nog niet waren aangekomen in het Kuhrhaus. Bart had geen cash geld op zak. Daarom werd de politie gebeld door de eigenaar van de strandtent en kwam de politie, die Bart, na arrestatie op staande voet, meenam naar het politieburo. De dag erna werd Bart weer vrijgelaten.

Nadat Bart vanaf het Scheveningse strand, via de strandtent omhoog liep, middels de trap, belde de eigenaar van de strandtent, waar Bart eerder de rekening niet kon betalen, gelijk de politie. Na aankomst op de Boulevard werd Bart aangesproken door de politie Haaglanden.

Dit was in de periode na de eerste lock down in Nederland. Het was daarom erg druk op de Boulevard van Scheveningen.

Bart werd door de politie volgens hem op een vervelende manier aangesproken en vastgepakt en werd vervolgens gesommeerd zijn ID bewijs te laten zien. Doordat Bart op die dag niets had gedaan verweerde hij zich ertegen. De situatie escaleerde en al snel kwamen er extra politie eenheden van Haaglanden bij.

Zijn dochter Christy was hier gelukkig niet bij aanwezig bij de arrestatie.

Omdat Bart in die periode geregistreerd stond als dakloze werd hij, volgens zijn zeggen, zeer hardhandig aangepakt door de politie. De onderstaande foto's hiervan zijn hiervan het bewijs. Na deze arrestatie heeft Bart nooit meer kunnen sporten, omdat hij door de arrestatie blijvend lichamelijk letsel eraan over heeft gehouden.

Zo gaat Nederland om met z'n kroongetuigen!

Bart is kroongetuige in de Demmink zaak en het Rolodex-onderzoek!

Volgens Bart werd hij in elkaar getrapt door circa 15 agenten en werd daarna bewusteloos afgevoerd naar het politieburo Valkenboslaan in Den Haag.

Zijn toenmalige advocaat werd daarna verwittigd en kwam naar het politieburo en heeft vervolgens foto's gemaakt van de vele verwondingen, die Bart tijdens de arrestatie had opgelopen. Een dag later werd Bart weer vrijgelaten. Het resultaat was: 2 gebroken ribben, een verbrijzelde oogkas, een verbrijzelde enkel en zijn grote teen was gebroken,

De verwondingen die Bart opliep na z'n arrestatie op 31-07-2020.

Bart moet nog tot 4 februari 2024 in de gevangenis verblijven, omdat hij zijn emoties van boosheid en gedrag niet onder controle had, door de onmacht, frustraties, pijn en verdriet van de afgelopen jaren en in zijn jeugdjaren.

DONATIE


Je bent tot niets verplicht, maar met een kleine Donatie kunnen wij onze Missie, om andere slachtoffers van mishandeling, seksueel misbruik en satanische rituelen te helpen, voortzetten en stapje-voor-stapje professioneler maken. Dank jullie wel.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl