Vertaal deze pagina naar:

BART VAN WELL HEEFT DE ADVOCATEN GERALD ROETHOF EN WENDY VAN EGMOND IN DE ARM GENOMEN

07-05-2022
Wendy van Egmond en Gerald Roethof (advocaten)
Wendy van Egmond en Gerald Roethof (advocaten)

Bart van Well heeft onlangs ook Wendy van Egmond (letselschadeadvocaat) in de arm genomen om gerechtigheid te verkrijgen, van wat hem in het verleden is overkomen.

Bart van Well is in zijn jeugd slachtoffer geworden van seksueel misbruik. Bart is daardoor getraumatiseerd en heeft PTSS opgelopen. Mensen met PTSS hebben vaak hun gedrag niet onder controle vanwege hun onverwerkte trauma's. Dit is bij Bart ook het geval, daardoor belandde hij eerder diverse keren in een politiecel of in de gevangenis.

Gerald Roethof was al eerder de advocaat van Bart van Well (sinds 2021), echter kon Roethof in januari van dit jaar niet voorkomen dat Bart van Well werd veroordeeld tot een vrijheidsberoving door het OM van 2 jaar. Dit in verband met drie eerdere detenties van zijn client Bart van Well.

Het wordt tijd dat Bart van Well een letselschadevergoeding gaat krijgen voor de opgelopen letselschade in de afgelopen jaren, zodat Bart een nieuw leven kan opbouwen en in therapie kan gaan om alsnog zijn trauma's te verwerken en/of op te lossen. Zodat ook Bart kan gaan genieten van zijn leven.

Zolang de letselschadezaak nog niet is geregeld en beklonken kunt U Bart van Well financieel ondersteunen met de onderstaande doneeractie.

Dank U wel, namens de Bart van Well Foundation.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl