Vertaal deze pagina naar:

DOSSIER

A1

Dit is een dossier van Ritueel / misbruik

Voorgeschiedenis

Dit bericht kwam binnen per:


Gegevens:


Datum mail:

E-mailadres: climmya@icloud.com

Naam: Climmy Alders

Telefoon: 0629080588


Hulpvraag

Tekst
Bericht


Ik ben in contact gekomen met een vrouw haar dochter word door haar vader ritueel / misbruikt vanaf haar 7 de ze is nu 13 de vader is een elite man die alles en iedereen bespeelt met geld kun je blijkbaar veel ook in Nederland ! En heeft er voor gezorgd dat de moeder uit haar ouderlijke macht is gezet en geen enkel contact nu nog heeft ze krijgt 1 x per maand een lachende foto van haar dochter ….verder blijft enig contact verboden door de vader . ze heeft nog een half zusje en daar heeft hij het bij geprobeerd om haar ook bij hem te krijgen maar doordat er een andere vader is is dat gelukkig niet gelukt t zusje heeft ook het nodige met die man meegemaakt vroeger toen ze kleiner was zei is nu 18 en moeder zowel zusje willen haar heel graag terug !!… het meisje waar t om gaat word nu klaar gestoomd voor een zwangerschap waarbij het kind dus niet bij haar blijft …. De moeder en zusje maakt zich heel druk maar weten niet meer wat ze moeten doen want de man waar t om gaat maakt van ieder ding een rechtszaak en alle rechtzaken die er in het verleden geweest zijn in Den Haag zijn verloren en in Den Bosch heeft de moeder wel rechtzaken gewonnen dus ook het rechtssysteem is corrupt in Nederland!

Nu ben ik in contact gekomen doordat ik dingen zie en door krijg vanuit de spirituele wereld en dingen die ik heb verteld waren raak en de moeder zei eindelijk iemand die mij begrijpt en me niet voor gek verklaard want als er zoiets heftigs is draaien veel mensen helaas toch hun hoofd weg of niet wetende wat ze moeten doen. Ik heb haar beloofd dat ik haar wil helpen maar heb eigenlijk geen idee hoe …vandaar ook mijn mail de vader zijn vriendin werkt trouwens bij jeugdzorg dus dit maakt t ook niet gemakkelijker allemaal . Dit is even in grote lijnen het verhaal maar er is nog veel en veel meer info maar dat kan allemaal niet via een mail …. Dus graag kom ik met u in contact hoe ik dit het best kan aanpakken !? 

Alvast vr bedankt voor t lezen van deze mail en wacht graag op u reactie.

Mvg Climmy Alders

Mailverkeer


Verzonden mail 12-08-2023 - 20.00 uur

Hallo Climmy, Jammer dat U met het team van Johan Segers niet verder bent gekomen. Ja wat nu? Normaal gesproken moet de zedenpolitie ingrijpen. Wanneer vrijmetselaars ermee te maken wordt het een moeilijke zaak, omdat zij hun eigen clubmensen beschermen.Wat wij in de regel doen is slachtoffers doorverwijzen naar vertrouwenspersonen en therapeuten, Het traject ervoor en erna ligt buiten ons doelgebied. We gaan intern in overleg hoe we U nu het beste kunnen ondersteunen en adviseren in deze casus.


Ontvangen mail 09-08-2023 avond

Hallo,

weer een bericht van mij ik had u vanmiddag een bericht gestuurd ik heb inmiddels contact gehad met Johan Segers en hij wil het zeker oppikken maar deed daar heel vaag over nu snap ik waarom ….dus hopelijk kan hij het meisje herenigen met de moeder dus hopelijk gaat dat goed komen en is er geen Andere persoon voor nodig waar ik in mijn vorige mail om vroeg dus bij deze we wachten af of het Johan gaat lukken🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ! bedankt voor het lezen van deze mail en we wachten nog even af !

Ontvangen mail 09-08-2023 middag

HalloIk heb u een paar weken geleden gemaild met een verhaal over een meisje wat in het ritueel misbruik verkeerd u heeft mij doorgestuurd naar Johan Segers die heeft mij gemaild en hebben hem div malen gesproken maar hij zit zelf nog in een moeilijk stuk en kan ons geen hulp bieden ja hij zegt heb vertrouwen in God maar daar kunnen we weinig mee heeft dingen voorgesteld en had de juiste mensen om hulp te bieden maar hij doet en kan niks in deze kunt u ons nog helpen aan een juiste persoon in deze of word dat lastig ? Dan weten wij waar wij aan toe zijn en kunnen we verder gaan zoeken ! Jammer dat t zo moest gaan hij zei ook als je niet gelooft in God kan ik jullie niet helpen . We hebben alles naar hem toe gestuurd hele belangrijke vertrouwelijke stukken , foto's slachtoffer , dader maar dit is voor hem te moeilijk hij kan er niks mee dus graag een andere oplossing als jullie die hebben ? Alvast vr bedankt voor u reactie !Mvg Climmy alders