Vertaal deze pagina naar:

ANONIEM DOSSIER (AD-200523-M1)


..

06 47 65 86 91

kristian_drechtsteden@hotmail.co

20-05-2023

AD-20052023

Hallo, ik wil graag mijn verhaal doen ritueel misbruik mij is overkomen en ik ook een getuige ben geweest.Op 13 jarige leeftijd ben ik via een kennis van een kennis mee gelokt naar een basisschool ergens in Den Haag waar ik een kamertje in ben geduwd. Daar stonden een paar mensen met rode gewaden. Er was ook een altaar. En op dat altaar lag een baby. In eerste instantie schrok ik en bevroor en keer weg. Ik moest ook iets drinken uit een beker deed dat uit angst. Ik keek naar het altaar maar de baby was er niet meer. Ik zag ook geen bloed.

Mijn leven was vanaf dat moment veranderd van een gelovige jongen die naar de kerk ging tot het tegenovergestelde. Ook ben ik terecht gekomen in middelen gebruikt om maar niet die spanning te hoeven aangaan. Ook veel te maken gekregen met depressie omdat mijn energie uit balans was geraakt door wat ik denk te hebben gedronken. Hierdoor was de wisselwerking met mijn omgeving niet meer natuurlijk. Tot zover ik pogingen heb gedaan tot suïcidaliteit. Periodes gehad van gangstalking.

Maar ook letterlijk bezoekjes in huis gehad als ik sliep. Ik kwam te werken bij een stichting kledingbank. Opgericht door een homostel (man) een van de mannen kwam mij bekend voor, jaren later pas wist ik van waar (hij met een andere persoon kwam naar mijn basisschool en de een zei tegen hem, kies maar uit.. waarop hij zei hem, hiermee werd ik aangewezen. Jaren later dus toen ik daar kwam te werken hebben zij mij met code woorden gehypnotiseerd, Zij hadden body hopping bij mij gedaan. Dat is verwisselen van geest en lichaam, ook werd ik gedrogeerd en hebben ze in sessies bij me gemaakt in mijn onderbuik en scrotum. Geïnjecteerd met goud. En via een vrouw waarmee ik een korte relatie kreeg een senario gemaakt om mij drogeren en te misbruiken.

De kennis die mij bracht bij die school E noemde zichzelf Roos en zag ik later nog een keer bij een gebedswandel vanuit de kerk. Een van hun vertelde me dat zij bij een satans kerk zat, waarna ik deze herinneringen weer kreeg en ze me opviel van het dat was zij.

Tijdens mij vrijwilligers werk bij de kledingbank kwamen ook 3 vrouwen binnen moeder dochter en kleinkind. Deze moeder is op een later moment in me leven gekomen, en heb zelfs bij haar tijdelijk gewoond door omstandigheden,

Het gaat allemaal om energie en de wisselwerking denk ik als ik het zo observeer. Ik word klein gehouden en lamgelegd door energie manipulatie en blijf hierdoor alleen maar zakken. Tot matheid en weinig bewegingsruimte. De ander gaat omhoog in de goeie spanning. En verdeeld ook de energie. Ik denk dat de baby haar kleinkind was die dus flowt op mijn energie. En ik de energie bij haar weg trek. Maar ik ben nu uitgelopen en ben leeg. Het is heel moeilijk om hier uit te komen überhaupt het uit te leggen. Ik ga naar de kerk en word weer gevuld. Maar ben het ook zo weer kwijt. Ik moet mezelf heel ontspannen houden omdat ik eigenlijk te sterk ben in de wisselwerking, waarom ik naar beneden ben gedrukt. Ik ben geïsoleerd geraakt en nu zit ik in een instelling, maar dit is ook niet wat ik wil. Ik ben niet gek of heb geen waanbeelden.

Ik zie gewoon de diepere laag van de waarheid en als ik dit tegen hulpverleners probeer uit te leggen, word dit niet begrepen. Ik weet nu even ook niet meer hoe ik dit kan reageren of verder moet gaan. Ik ben hierdoor me huwelijk kwijt en kind. Geen contact meer met ouders of familie. Omdat ik hierdoor anders ben geworden.

En sta nu op mezelf met medicatie die ik niet wil.. wat nu??

Hierbij mijn verhaal.Gr. Kristian